23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMC bliver virtuel på verdens største online cobot event

SMC er klar til at vise robotics-løsninger på verdens største virtuelle cobot event WeAreCOBOTS Expo & Conference fra 16.-18. juni 2020.

I en tid med Covid-19 finder SMC - i vanlig stil - innovative måder at være tæt på kunderne. Derfor er SMC en vigtig udstiller på verdens største virtuelle cobot event WeAreCOBOTS Expo & Conference.

EMEA-eventen følger lige i hælene på succesen med den første virtuelle cobot-udstilling, der blev afholdt i Tyskland i april, hvor flere end 2.000 'besøgende' deltog.

Tilmelding til den interaktive WeAreCOBOTS-oplevelse, der finder sted fra 16. til 18. juni, er nu åben. Eventen foregår på engelsk. Yderligere oplysninger er tilgængelige på tysk, spansk, italiensk og fransk.

SMC fremviser sin brede vifte af innovative komponentløsninger til robotter, herunder en magnetisk griber, den nyeste pneumatiske kompaktgriber og en sugekop med integreret vakuumejektor.

Fra os til dig – kan også være virtuelt
SMC’s Global Cobot Project Leader, østrigske Andreas Czezatke, forklarer: ”Den globale pandemi har fået alle til at anerkende teknologiens magt - ikke kun på fabriksgulvet, men også i hvordan vi kommunikerer med hinanden.

Vi er glade for at være en del af denne virtuelle, dybdegående robot-event - den største af sin art i verden og for at få muligheden for at vise vores løsninger til cobots og derudover.

Pandemien har for mange i erhvervslivet ført til udfordringer med at få leveret. Men hos SMC har vi været i stand til at opretholde vores hurtige og sikre leveringsstandarder. Det skyldes det brede udvalg af komponenter, som vi fremstiller og lagerfører i Europa. Vi sigter imod at levendegøre dette tema - 'Fra os til dig' - med en fuldt uddybende og interaktiv oplevelse."

Benyt chatten - også det private chatrum
I løbet af den tre dage lange event afholder SMC hver dag live-demonstrationer kl. 11, kl. 13 og kl. 15. Her kan man også chatte med SMC’s eksperter og få svar på spørgsmål om cobot-teknologi.

Den førende konsulent indenfor robotteknologi Christoph Ryll har sluttet sig til SMC-teamets spørgsmål-og-svar-sessioner. Christoph Ryll er specialist i industriel robotteknologi og har offentliggjort artikler om fremtidens produktion, hvor mennesker og maskiner samarbejder effektivt og sikkert.

Andreas Czezatke tilføjer: ”Vi er glade for yderligere forstærkninger i form af en specialist med ​​Christoph Rylls erfaringer og ekspertise. Han tackler enhver udfordring, når det gælder cobots. Så, har man brug for at vende en datasensitiv udfordring med Christoph Ryll kan det foregå i et privat chatrum.”

Læs mere og klik her for tilmelding.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078