23948sdkhjf

KEN HYGIENE SYSTEMS sikrer hygiejnesikkerheden

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

KEN HYGIENE SYSTEMS er specialister i rengøring af kritisk procesudstyr, og producerer avancerede vaskeanlæg til fødevareindustrien, hvor der stilles høje krav til hygiejne og et effektivt produktionsflow.

Alle vaskeanlæg produceres på vores egen fabrik i Brobyværk, som i øjeblikket har knap 200 ansatte. Lokal tilstedeværelse er således én af vores styrker!

Vores maskiner er udviklet til at varetage vask og desinfektion af særlig kritisk procesudstyr, og alle vores vaskeløsninger er designet til at sikre den højst muligt kvalitet, hvor der ikke gåes på kompromis med fødevaresikkerheden.

Undgå krydskontaminering mellem forskellige produktionsbatches

I en konkurrencepræget hverdag er det væsentligt at identificere måder, hvorpå produktionsflowet kan optimeres mest muligt, samtidig med at hygiejnesikkerheden ikke bliver en risiko. Således er det altafgørende at vælge en vaskeløsning, der medvirker til at opretholde en høj hygiejnesikkerhed, og dermed eliminerer risikoen for krydskontaminering mellem forskellige produktionsbatches. 

Læs også: Undgå krydskontaminering mellem forskellige produktionsbatches

Vi oplever, at producenter vasker deres procesudstyr manuelt, dog kan dette ikke sikre en kontinuerlig ensartet vask, da vaskeprocessen afhænger af den enkelte operatør. Manuel vask vil ligeledes ofte resulterer i spredningen af aerosoler til det omkringliggenede udstyr, hvilket øger risikoen for krydskontaminering og uønsket aflejring af mikrobiologi på udstyret og i lokalet. 

Ved at benytte en Equipment Washer Disinfector 25/50 kan producenter vaske og desinficere deres procesudstyr i et lukket vaskekammer. Ligeledes kan selve vaskeprocessen programmeres i henhold til kundens specifikke ønsker, og således sikre en ensartet, automatiseret og verificérbar vask!

EWD 25/50 gennemfører en termisk desinfektion af procesudstyret, der indebærer et slutskyld på temperaturer over 90°C i en defineret tid - eksempelvis 5 minutter.

Bæredygtig vaskeløsning 

En vaskeløsning fra KEN HYGIENE SYSTEMS er altid udviklet med henblik på at sikre det lavest mulige forbrug af vand, kemikaler og strøm, hvilket medfører en række fordele for miljøet.

Det lave vand-, kemikalie- og strømforbrug bidrager ligeledes til, at driftsudgifterne ved en KEN maskine er meget lave, hvilket således medvirker til reducerede omkostninger for kunden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078