23948sdkhjf

Lad os holde dit modningsrum skimmelfrit i sommerferien

| Medlemsnyhed | Indrykket af FHS Scandinavia ApS

UVC-lys er den mest kendte teknologi til desinfektion, men før vi går på sommerferie vil vi gerne fremhæve en teknologi, som gang på gang viser sig at give overbevisende resultater : Ionisering.

UVC-lys er den mest kendte teknologi til desinfektion og med forårets - og coronavirus - øget fokus på desinfektion i alle dele af samfundet - har der været stor fokus på UVC på overflader. Vi vil derfor gerne ønske god sommer med fokus på en teknologi, som er yderst effektiv, når man arbejder med ren luft i klimarum - IONISERING. 

 Hvad er ionisering?

I ioniseringsprocessen aktiveres de naturlige +/- atomer i iltmolekyler og skaber en energirig balance mellem ioner i luften. Et aktiveret luftmolekyle bekæmper skimmel, bakterier, vira, gasser og lugt. Og skaber dermed REN LUFT

Ioniseringsprocessen er identisk med naturens egen metode til at sikre optimal luftkvalitet på alle tidspunkter. Hvis man altid havde frisk luft fra havet eller skoven i produktionen, så ville det være optimalt for mikrobiologien i virksomhederne. Men sådan er det jo desværre ikke. Derfor er ionisering et effektivt redskab til at forbedre luftkvaliteten, så man f.eks. undgår uønsket gær og skimmel på produktet og i luften.

 Sommer, klimarum og ionisering.

FHS Scandinavia har allerede over 500 ioniseringsinstallationer i Norden – fra små modningsrum i slagterbutikker til store lagerrum hos industrikunder. Det, der kendetegner de udfordringer, som ionisering er oplagt til at løse, er skimmel og/eller gær på produktet eller i luften. Vi har mange gode referencer på alle størrelser af klimarum, senest har vi leveret til to klimarum på hver 5.000 m3. Før- og efterprøver dokumenterer effekten og alle installationer bliver solgt på No cure No pay. Opnår vi ikke den aftalte målsætningen, tager vi udstyret med os igen! 

Så tag fat i os hvis du vil vide mere om ionisering – og rigtig god sommer fra os i FHS Scandinavia.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FHS Scandinavia ApS

Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark
FHS Scandinavia ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078