23948sdkhjf

Besøg vores nye bæredygtighedsunivers

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Din samling af nyheder, ydelser og events, der vedrører bæredygtighed

Bæredygtighed bliver for hver dag, der går, en større del af folks bevidsthed og spiller en stor rolle hos såvel enkeltpersoner som virksomheder verden over. Det betyder samtidig, at et stigende antal danske virksomheder arbejder strategisk med bæredygtighed på forskellige niveauer, heriblandt Stark Group A/S:

"Bæredygtighed betyder meget for Stark og har altid gjort det. Det kommer højere og højere på dagsordenen. Dels fordi vi gerne selv vil gøre det, men vi får også kravet fra vores kunder - og markedet, hvor vi leverer meget til bæredygtigt byggeri,"  fortæller Stuart Kilpatrick, Operational Excellence Manager, Stark Group A/S.

Udviklingen har ligeledes banet en ny vej for Bureau Veritas, som har lanceret flere nye services for at imødekomme samfundets og virksomhedernes behov. For at give dig et overblik, har vi udarbejdet et bæredygtighedsunivers, hvor du løbende kan holde dig orienteret om nyheder, ydelser og events, der vedrører bæredygtighed.

Lige nu byder bæredygtighedsuniverset blandt andet på en fortælling om Stark Group A/S og virksomhedens overvejelser i forhold til bæredygtighed; et indblik i, hvordan din virksomhed kan opnå en Verdensmålcertificering og en nyhed om kurset: Kom godt fra start med de 17 Verdensmål.

Gå på opdagelse i bæredygtighedsuniverset...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.078