23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Vil I også undgå, at pumpen sætter sig under CIP?

Og vil I også gerne undgå at skulle bruge kostbar tid på at opvarme og nedkøle systemet i forbindelse med CIP for at undgå, at pumpen sætter sig?

På mejerier vil man helst desinficere anlæggene med varmt vand ved ca. 90 grader og en sluttemperatur på 85 grader for at sikre, at bakterierne bliver slået ihjel.

Den høje temperatur udgør imidlertid også et problem, da mange pumper sætter sig ved CIP (temperaturer over 80 grader), fordi skruerne udvider sig og sætter sig fast på pumpehuset.

I disse tilfælde er det derfor nødvendigt med henholdsvis opvarmning før og nedkøling efter CIP, før pumperne igen kan køre.

Og opvarmning og nedkøling er lig med nedetid.

Vil I også gerne undgå at skulle bruge kostbar tid på at opvarme og nedkøle systemet i forbindelse med CIP?

Så læs endelig videre her - vi har nemlig en løsning.

Alflow Scandinavia A/S
Industrivej Vest 36
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28120826
BREAKING
{{ article.headline }}
0.093