23948sdkhjf

M-Comp indgår distributionspartnerskab med DigiWise

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

M-Comp og DigiWise, en Taiwan-baseret producent af touch-displays, har indgået et distributionspartnerskab, som dækker de fire nordiske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland, med det formål at begge parter opnår øget salg og markedsandele.

Fokus vil være rettet mod deres linje af ”easy-to-use” interfaces, herunder HDMI-baserede diplays, som muliggør Plug and Play på næsten ethvert computersystem, lige fra RaspBerry Pi til standard-PC’er. Ved at undgå de mere traditionelle interfaces, F.eks. LVDS, er det muligt at udelade et eksternt A/D-board, speciallavede kabler, måske endda et ekstra strømforsyningskredsløb – og selvfølgelig en god del udviklingstid.

DigiWise har displays i størrelser fra 2,4” til 21,5” i et udvalg af forskellige teknologier, herunder IPS, MVA og TN, og HDMI-displayene fås i størrelser fra 4,3” til 21,5”. Det er muligt at få modificeret displayene til næsten ethvert behov, hvad enten kravet går på høj lysstyrke, ekstra tyk cover lens eller flere touch-funktioner.

M-Comp har været distributør af displays, specialkomponenter og tilbehør siden 2006. Vi har stor erfaring i at lede vores kunder frem til det rigtige produkt, og vi er sikre på, at især DigiWise’s HDMI-baserede display vil være til stor nytte i mange applikationer. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rette display til dit næste produkt. Hvis vi har fanget din interesse, så tøv ikke med at kontakte os for en god snak.

For yderligere oplysninger kontakt:
Peter Linnet
Mobil: 3015 2674
E-mail: pl@m-comp.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.079