23948sdkhjf

MåtteXpressen er blevet Svanemærket med flotte værdier

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

Med svanemærkningen af måttevaskeriet, der er en del af DFD, kan vi nu tilbyde alle nuværende og fremtidige kunder med måtter miljøcertificeret måtteservice.

Efter en succesfuld proces og et tæt samarbejde mellem de ansvarlige afdelinger i DFD har MåtteXpressen nu officielt papir på, at alle processer lever op de høje miljøkrav i det nye Svanemærke 4.0 for tekstilservice.

Konkrete miljøinitiativer resulterer i flotte værdier for vand, energi og kemi
På måttevaskeriet i Køge er der stor glæde over de fine resultater, fordi konkrete miljøinitiativer fra start har været en integreret del af produktionen, men uden at have noget at sammenligne med.

Vaskeriet er specielt designet således, at alt vand fra vasken cirkuleres, jordvarmes og genbruges. Vandet opbevares i nedgravede tanke, hvor det jordvarmes, og der bruges derfor minimal energi til opvarmning i vaskerøret. Ved vask og tørring fordamper 5-10 % af vandet, men den tabte mængde erstattes af opsamlet regnvand fra bygningens tag og parkeringsplads.

Disse tiltag betyder, at MåtteXpressen opnåede rigtig flotte værdier for vand, energi og kemi, som alt sammen kommer vores kunder og klima til gode.

Den rette måtteløsninger bidrager til et sundt og rent indeklima
Det regner hver 3. dag i Danmark. En professionel måtteløsning bremser vand og snavs i indgangen. Du opnår et renere og pænere indeområde - uden at gøre noget for det. Måtter er den optimale løsning både ved indgangspartier og til at skåne gulve med stor gennemgang.

Nemt og enkelt for dig
Vi henter, vasker og leverer, så du nemt og enkelt altid har rene måtter. Du slipper for indkøb, vask og vedligehold, så du kan bruge tiden rigtigt og optimere din totaløkonomi. En måtteløsning sparer igennemsnit 44% rengøringstid.

Måtter af højeste kvalitet 

  • Micromix - ny, ​bæredygtig måtte produceret af 100% genanvendt plastik.
  • ​​​Bomuldsmåtte - opsuger særligt effektivt sne og slud.
  • Nylonmåtte - slidstærk måtte målrettet opsamling af snavs.
  • Logomåtte - gengiver virksomhedens brand, budskab eller foto.
  • Aflastningsmåtte - stødabsorberende måtte, som skåner medarbejdere.
  • Modulmåtte - en fastmonteret og slidsikker måtte.
     

Vi rådgiver dig
Vores specialiserede måttekonsulenter vejleder dig, så du er garanteret en optimal løsning for hele virksomheden.

Intet besvær - vi klarer det hele
Vi tager os af vask, vedligehold, udskiftning, levering og afhentning af måtterne, så du slipper for besværet. Lad os hjælpe dig med Danmarks bedste måtteservice.

Er du interessenet i at høre mere om, hvilken måtteløsning, der passer dig? Ring og hør mere på telefon 39 75 02 11 eller på mail salg@dfd.dk  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.078