23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vindenergi er GRØN energi

Den samlede globale kapacitet for vindmøller er steget kraftigt det sidste årti – og vindmøllerne er afgjort en afgørende kilde til bæredygtig energi i fremtiden.

Vindmøller er de største fleksible, roterende maskiner i verden, med bladlængder på over 80 meter og tårne på over 100 meter – og efterhånden som producenterne til vindmøllerne og leverandørerne til slid- og forbrugsdele, udvikler kraftigere og mere modstandsdygtige komponenter til vindmølleindustrien, bliver skalérbarheden af vindmøllerne større og bæredygtigheden stærkere.

Vindenergi er med til at sikre en bedre global energi og dermed større konkurrencekraft på det globale marked.

Danmark har i mange år været i front på dette område og er dermed et fyrtårn i vindenergi – globalt set.

“Vindmøller er det stærkeste incitament i kampen for klimaet. Vi er hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S meget stolte over at levere komponenter til vindindustrien og dermed være med til at opfylde og tage vores ansvar til en bæredygtig fremtid.” fortæller administrerende direktør hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S, Johnny Anekjær.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S har i årtier været kendt som en løsningsorienteret, innovativ og fleksibel partner i forbindelse med vindenergi.

“Taler vi vindenergi, er det nødvendigt at være innovativ, da ingen, på lige præcis denne front, er i ‘mål’ med fuld udnyttelse af bæredygtighed. Tallene fortæller at vindenergi idag udgør 43 procent af det samlede el-forbrug, så der er lang vej igen til et marked med 100 procent bæredygtighed. Alle er dog godt på vej og vi har hos WILLBRANDT naturligvis ligeledes fokus på at levere komponenter, der altid sikrer den bedste kvalitet og i samme grad, bæredygtighed, i de skridt, vindmølleindustrien tager. Vi ligger ikke på en ‘sovepude’, vi udvikler vores komponenter og medarbejdere ligeså og følger fremtiden og ønsket om bæredygtighed. Vi tænker i nye løsninger og inddrager vores erfaring fra den maritime samt jernbane industrien til at producere komponenter med en høj kvalitet og lang levetid.”

I Danmark står der ca. 5700 vindmøller på land og ca. 600 havvindmøller. Med dette opsæt ligger Danmark i toppen globalt, når det gælder den procentvise produktion af vindenergi i verden.

Profetien spår, at Danmark vil være det førende land af vedvarende energi på verdensplan i 2022, hvor hele 70 procent af elforsyningen vil komme fra vindenergien.

Asien går dog hurtig fremad og Kina har taget en førertrøje på og står idag for en tredjedel af verdens energiproduktion.

USA skal ikke glemmes , da landet står for 6 ud af verdens 10 største vindmølleparker på land.

Tyskland har i det sidste årti stået for flest installationer af ny vindenergi, efterfulgt af England og Frankrig.

“Vindmøller er afgørende for, at vi kan udfase fossile brændsler og overholde regeringernes aftaler.” lyder det fra Johnny Anekjær.
“Når energien fra olie, kul og naturgas mindskes, udleder vi langt færre drivhusgasser. I Danmark har vi ekstrem gode vindforhold og vindmøller er ikke ‘ny lære’ for os herhjemme, især når det gælder produktion af vedvarende energi.”

WILLBRANDT Gummiteknik A/S dækker et bredt spektrum indenfor diverse elastomerer udover gummi og polyuretan. Til offshore leverer WILLBRANDT specialløsninger som fendersystemer til beskyttelse af skibe og vindtårne samt til transport offshore.

Én vindmølle i Danmark kan erstatte elproduktionen fra et kulfyret elværk.
“Det giver ikke kun positiv miljømæssig effekt, men sparer dermed også samfundet for enorme økonomiske udgifter, der ellers vil gå til import af kul og andre brændsler.” lyder det fra den administrerende direktør hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S.

“Ved at anvende vindmølleenergi sparer vi enorme udledninger af CO2 og andre drivhusgasser. Det er nu fremtiden, at vindmølleenergien skal erstatte andre fossile brændstoffer.”

Uanset hvad, er vindenergi – vedvarende energi. Dertil er det en løsning der kommer klimaproblematikken til livs.

Klimaproblematikken er ikke alene tilstede i Danmark – men globalt.
WLLBRANDT Gummiteknik A/S er din globale partner – der sikrer innovation, kvalitet og kort leveringstid.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17264044
P nummer: 1001254559

Kontaktperson

Johnny F. Anekjær
Direktør
+45 20495687 jfa@willbrandt.dk

Send til en kollega

0.047