23948sdkhjf

Lad dit barn hjælpe til med maden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

I et hvert hjem skal der på et eller andet tidspunkt af dagen laves mad og spises. Dette er ofte et job, der tilhører forældrene.

Men det behøver ikke være sådan. Børnene kan sagtens hjælpe til. De kan faktisk lære en masse af det. De lærer ikke blot, hvordan de laver mad fra en tidlig alder, men også at de skal hjælpe til og ikke bare lad andre stå med arbejdet. Men samtidig at arbejdet ikke behøver at være kedeligt.

De kan hjælpe på mange måder
Børnene kan hjælpe til på mange måder. De kan måske ikke lave alt, såsom at stå med den helt store kniv, men de kan meget andet. De kan hjælpe, når der skal skrælles kartofler og gulerødder. Eller når der skal bages brød eller kage. De kan også sagtens hjælpe med at skære nogle grøntsager, blot du holder øje med, at de ikke kommer til at skære sig selv. Undervejs kan det være smart at give dem et forklæde eller hagesmæk på, alt efter hvor store de er, så de kan beskytte deres tøj en smule. Men de er børn og deres tøj vil blive beskidt og gå i stykker. Selv hvis det ikke gør det, vokser børn hurtigt, så de vil snart få brug for nyt tøj alligevel. Det kan du finde masser af på luxkidz.dk, hvor du blandt andet kan finde det skønne mærke Marmar Copenhagen.

Udfordre deres smagsløg
Det kan være en smart ide at udfordre børnenes smagsløg, mens de stadig er helt små, så de lære at spise en masse forskelligt fra barnsben. På denne måde kan du forebygge, at de vokser op og bliver kræsne. Selvfølgelig ændrer smagsløg sig gennem tiden, men vokser de op med at spise en masse forskelligt, er der rigtig stor sandsynlighed for, at det vil vare ved.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063