23948sdkhjf

DS Smith og MULTIVAC introducerer ECO Bowl

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Mere bæredygtig pakkeløsning til fødevarer, der kan reducere plastic med op til 85%

Vejle, d. 10. juni 2020 – Da forbrugerne fortsat kæmper for bæredygtighed, bevæger brands og virksomheder sig længere ind i æraen med den værdidrevne forbruger - med shoppere, der til stadighed foretrækker at købe produkter, der ikke påvirker miljøet negativt. I deres søgen efter mere bæredygtige løsninger har MULTIVAC og DS Smith indgået et strategisk samarbejde for at sikre maksimal skalerbarhed for ECO Bowl løsningen til kunder i fødevare- og detailindustrien over alt i Europa. ECO Bowl er en fuldt genanvendelig tray i bølgepap, der er foret med en skinfolie og påsvejset en lågfolie, hvorved plasticen reduceres med op til 85% sammenlignet med en traditionel tray. 

For at undgå overemballering og med én ud af to europæere, der sorterer og genanvender mere, end de gjorde for fem år siden 1), kan ECO Bowl’s skin- og lågfolie nemt fjernes ved bortskaffelse, hvorved bølgepap-trayen efterlades til genanvendelse. ECO Bowl giver mulighed for nem og effektiv implementering hos kunderne – den er designet til at køre på MULTIVAC dybtrækningsmaskiner og traysealere og sikrer samme holdbarhed sammenlignet med konventionel kontrolleret atmosfære-pakning af ferske fødevarer, eller endog en forbedring af holdbarheden.  

ECO Bowl er allerede afprøvet i markedet med amidori.  Den tyske producent af plantebaserede alternativer til kød valgte ECO Bowl og implementerede løsningen i slutningen af 2019 med succes.   

Marc Chiron, Sales, Marketing & Innovation Director Packaging hos DS Smith, udtrykker det således: “Vi er glade for den succes amidori har med ECO Bowl, og det er et rigtigt godt eksempel på de fordele som kunderne får, når de vælger at implementere denne nye generation af pakkeinnovationer i deres forsyningskæder. Innovationen bag ECO Bowl viser de fremtidsorienterede skridt DS Smith tager for at fremskynde øget bæredygtighed i branchen, og gennem vores partnerskab med MULTIVAC, er vi forpligtet til at drive cirkulær økonomi i større skala”. 

Bernd Lasslop, Vice President Partner Products & Consumables hos  MULTIVAC kommenterer det således: “Vi arbejder til stadighed på innovative løsninger med henblik på at reducere mængden af pakkematerialer og på pakkekoncepter, som imødekommer de nuværende krav til ressourceeffektivitet og genanvendelighed. ECO Bowl er endnu et eksempel på disse bestræbelser. ”

 Følg dette link for flere ECO Bowl produktinformationer her:

 1) L’Obsoco Research

Disse konklusioner er resultatet af forskning foretaget af L'ObSoCo på Respondi-panelet i juli 2019 på vegne af DS Smith, der undersøgte 1.000 18-70-årige i Tyskland, 999 18-70-årige i Storbritannien, 996 18- 70-årige i Polen og 400 18-70-årige i Belgien.

 Om DS Smith

DS Smith er en førende leverandør af bølgepapemballage over hele verden, understøttet af genanvendelse og papirfremstilling. DS Smith har hovedkontor i London og er repræsenteret på FTSE 100 og fokuserer på at skabe innovative bæredygtige emballageløsninger i 37 lande, der beskæftiger omkring 31.000 mennesker. Ved hjælp af den kombinerede ekspertise i sine afdelinger - herunder emballering, genbrug og papir - samarbejder DS Smith med kunder for at levere løsninger, der reducerer kompleksiteten og leverer resultater i hele forsyningskæden. DS Smiths historie kan spores tilbage til 1940'erne, hvor DS Smith blev stiftet af Smith-familien. 

Om MULTIVAC

MULTIVAC er en af ​​de førende udbydere af pakkeløsninger til alle slags fødevarer, sundhedsprodukter samt industrivarer. MULTIVAC-porteføljen dækker stort set alle krav fra forædlingsvirksomheder og producenter med hensyn til pakkedesign, output og ressourceeffektivitet. Det omfatter en lang række pakketeknologier såvel som automatiseringsløsninger, labellers og kvalitetskontrolsystemer. Produktsortimentet indeholder køreklare produkter til pakkeprocessen inden for portionering og forarbejdning samt bageriteknologi. Takket være omfattende ekspertise inden for pakkelinjer kan alle moduler integreres i komplette løsninger. Dette betyder, at MULTIVAC-løsninger sikrer en høj drifts- og procespålidelighed såvel som effektivitet. MULTIVAC-koncernen har ca. 6.500 ansatte worldwide med ca. 2.300 medarbejdere i hovedkvarteret i Wolfertschwenden. Med over 80 datterselskaber er koncernen repræsenteret på alle kontinenter. Mere end 1.000 sælgere og serviceteknikere overalt i verden bruger deres knowhow og erfaring til gavn for kunderne, så de sikrer, at alle installerede MULTIVAC-maskiner udnyttes maksimalt. Yderligere information findes på: www.multivac.com.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.109