23948sdkhjf

Industrielle displays med HDMI fra DigiWise

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

DigiWise har i mange år udviklet og perfektioneret deres udvalg af displays til industriel brug.

M-Comp er ny distributør af displays fra DigiWise, og vi vil her introducere deres linje af HDMI-baserede produkter. Med HDMI får man Plug and Play på næsten alle platforme – fra RaspBerry Pi til standard og industrielle PC’er.

Disse displays har fremragende kvalitet, og der er gode muligheder for modificeringer: Blandt andet er multi-touch, ekstra tykke cover lenses, immunitet over for vand og high-brightness med i pakken.

DigiWise tilbyder HDMI-baserede displays i størrelser fra 4,3 til 21,5 tommer, og touch’en fås i enten PCAP eller RTP med valgfrit USB eller I2C interface.

Allerede i standardudgaven er modulet et stærkt bud på en skærm. Kombineres displayet med et touch-panel med USB, har man samlet sig en fin touch-løsning, som er hurtig og nem at integrere.

Har du interesse i denne form for skærm- og touch-løsninger, så kontakt os endelig. M-Comp har stor erfaring indenfor displays, og vi hjælper dig gerne igennem den store proces, det er at finde det rigtige produkt til dit projekt.

For yderligere oplysninger kontakt:
Peter Linnet
Mobil: 3015 2674
E-mail: pl@m-comp.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.11