23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 overbevisende grunde til at migrere til skyen

”Har min virksomhed den rette IT-support til at imødekomme det konkurrerende marked?”

”Skal vi opgradere vores nuværende ERP fra on-prem til skyen?”

”Hvordan lukker vi hullet mellem hvor vi er nu og hvor vi skal hen?”

Dette er nogle af de spørgsmål, CIOs vil stille sig selv i dag.

If it ain't broke, don't fix it.

Ja, hvorfor reparere noget, der ikke er gået i stykker endnu? Det spørgsmål kunne man let stille sig selv. Det ville være lidt ligesom, du stadig havde en Nokia 3310 og skulle begå dig i den verden, vi lever i nu. Det er ikke umuligt, men ekstrem begrænsende. Det samme gælder, når det kommer til et ældre ERP-system. Ligesom al anden teknologi har ERP også udviklet sig gennem årene. En udvikling, der har bevirket, at din virksomhed kan blive mere fleksibel, skalerbar og mobil, hvilket spiller en stor rolle i et hårdt konkurrerende marked.

Hvorfor er tiden nu den rette til at opgradere dit ERP til skyen?

Lad os se på de faktorer, som du skal overveje, når du vælger at opgradere dit forretningssystem:

  • Du vil tiltrække millennials
    Der er en stigende tendens til, at millennial-medarbejdere foretrækker at arbejde på deres egne mobile enheder andre steder end på arbejdspladsen for at være mere produktive. Derfor skal din ERP kunne understøtte hurtigere field services. Det kan have afgørende betydning for virksomheden, at der straks er adgang til salgsrepræsentanter og andre ressourcer. Mens de oprindelige ERP-systemer understøtter adgang fra en bærbar eller stationær computer, kræver den digitale udvikling flere fleksible løsninger, der understøtter specifikke apps til mobile enheder. Det betyder, at ERP-løsningen skal understøtte arbejdsmængder og data, der er direkte tilgængelige i skyen.

  • Tilslut din virksomhed til smarte IoT-enheder
    Den manglende evne til påkrævet, nødvendig innovation på grund af platformens manglende fleksibilitet øger risikoen for en forringelse af konkurrencedygtigheden på markedet. En af hovedfunktionerne i ERP er strømliningen af forsyningskæden. Selv om din eksisterende ERP måske understøtter din virksomhed tilstrækkeligt i øjeblikket, er den muligvis ikke lige så effektiv som et cloud-baseret ERP-system. Et moderne ERP-system kan hjælpe dig med at styre dit lager ved hjælp af smarte IoT enheder og en optimering af styringsprincipperne i forsyningskæden. På den måde elimineres spild, overskuddet forbedres, og værdien af hele din forsyningskæde maksimeres, så du er forberedt til fremtiden.

  • Overholdelse af sikkerheds- og brancheregler kan blive et problem
    Informationssikkerhed er et af de største udfordringer, virksomheder, forbrugere og myndigheder står over for hver dag. Det kan have voldsomme konsekvenser for virksomhedens brand, økonomi og medarbejdermoral, hvis virksomheden ikke er i stand til at sikre kundedata. De nye love om databeskyttelse som for eksempel GDPR i Europa betyder, at virksomheder er nødt til at gennemgå de svage punkter i deres løsninger i selve virksomheden. Installationen af sikkerhedspatches og opgraderingen af applikationer er vigtige for at sikre, at løsningen hele tiden er opdateret.
    Da det er udbyderne, der styrer og vedligeholder cloud-baserede ERP-systemer, begrænses næsten alle de sikkerhedsrelaterede risici. Det er også nemmere at håndtere de løbende opgraderinger, der holder løsningen teknologisk opdateret.

Så hvornår bør du gå over til cloud-baseret ERP?
Det handler altid om hvornår, ikke hvorfor. Hvis du i øjeblikket for eksempel bruger AX eller NAV ERP forretningsløsning, tilbyder det ikke de samme funktionaliteter eller funktioner som en Dynamics 365 forretningsløsning, og det kan hindre dig i at forstå dine kunders behov for at udvikle sig og vækste.
Med Dynamics 365 behøver du ikke arbejde med dyre og tidsslugende opdateringer hvert år, da teknologiudbyderen sørger for at frigive den nyeste version af din software til skyen. Disse kontinuerlige opdateringer sikrer, at din ERP løsning er up-to-date.

Overvejer du at gå i skyen? Her er 8 fordele som Cloud-teknologi giver din virksomhed.


Hent nu

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Send til en kollega

0.031