23948sdkhjf

Byggegrunde til tæt/lavt boligbyggeri udbydes i Vejen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vejen Kommune

Vejen Kommune opfordrer byggefirmaer og andre interesserede til at komme med deres bud på det nye boligområde, der skal udføres som tæt/lavt byggeri.

Der bygges boliger på livet løs i Vejen Kommune, og nu udvider kommunen med etapen Kongstedgårds Alle i det naturskønne område nær Skibelund Krat. Etapen deles op i tre delområder. Delområde 1, som Vejen Kommune ønsker at sælge til et eller flere byggefirmaer, bliver udbudt til tæt/lavt byggeri. Delområde 2 og 3 bliver udbudt til parcelhuse senere på sommeren.

”Vi oplever, at området er eftertragtet, og det er vi rigtig glade for. Der er skrevet mere end 60 familier op til at få udbudsmaterialet på de 21 boliggrunde i delområde 2 og 3” siger Peter Hansen, Chef for Teknik & Miljø i Vejen Kommune

Salget af byggegrundene i delområde 1 vil ske ud fra en samlet vurdering af projektet, hvor pris og projektbeskrivelse er den afgørende faktor.

Vejen Kommune ønsker, at området skal hænge harmonisk sammen med de øvrige delområder i Kongeengen i både stil og udtryk og under hensyntagen til retningslinjerne i Lokalplan nr. 234 Bolig- og rekreative formål, Ø. Skibelundvej, Vejen.

I lokalplanen er der blandt andet lagt vægt på, at nye boligområder skal skabe identitet, medvirke til at skabe plads for sociale relationer, opfordre til sund livsstil, skabe attraktive bevægelsesmuligheder, og at det sker på et bæredygtigt grundlag. Med lokalplanen ønsker man at sikre de gode rammer for et identitetsskabende boligområde, med speciel fokus på lokal afledning af regnvand, grønne områder med naturindhold og gode stiforbindelser.

Udbuddet starter torsdag den 18. juni 2020 og slutter torsdag den 30. juli 2020 kl. 12. 
Udbudsmaterialet kan hentes her: vejen.dk/Kongstedgårdsalle-område1


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vejen Kommune

Rådhuspassagen 3
6600 Vejen
Danmark
Vejen Kommune

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109