23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Axflow tilbyder pumpeløsninger til produktion af håndsprit

Mange af Axflows forskellige pumpetyper egner sig til pumpning af desinfektionsmidler til eksempelvis håndsprit. Blandt andet vores FLUX fadpumper, Realax slangepumper, Sandpiper membranpumper og Bran+Luebbe doseringspumper.

Håndspritten bliver i disse tider revet ned fra hylderne efter udbruddet af COVID-19. Det har resulteret i, at flere virksomheder har omstillet deres produktion for at hjælpe med forsyningen.  

Coronakrisen har skabt et behov for at producere mere håndsprit i Danmark hos blandt andet drikkevareproducenter og virksomheder i den farmaceutiske industri.

Axflows dygtige konsulenter rådgiver om den helt rigtige pumpeløsning til de konkrete opgaver og installationer.

Som pumpeleverandør tilbyder vi hos Axflow forskellige pumpeløsninger, der kan anvendes i produktion af håndsprit.

”Vi har allerede fået flere forespørgsler fra kunder, som er interesseret i en pumpeløsning til produktion af håndsprit. Det er vigtigt for os at bidrage til at stoppe smittespredningen og hjælpe vores kunder godt igennem krisen. Vi hjælper med rådgivning for at finde den løsning, der passer bedst til den enkelte kundes behov, og efterfølgende support og service af pumper,” fortæller produktchef hos Axflow, Else-Kristina Stenskrog, som gennem 12 år har beskæftiget sig med teknisk salg af pumper og rådgivning om den rette pumpeløsning til Axflows kunder.

”Vi vurderer, hvad kunden har til rådighed og hvilke af vores pumpeløsninger, der er den rette til produktion af håndsprit for den enkelte kunde. Er det en doseringsopgave eller en transportopgave? – eventuelt automatiseret?  Vi har pumper til enhver opgave. Men det er vigtigt for os at vurdere, hvad der er kundens konkrete behov, så vi kan levere den rigtige pumpe,” siger Else-Kristina Stenskrog. 

FLUX fadpumper, Realax slangepumper og doseringspumper med hver sine fordele 

Axflows pumpeløsninger giver kunderne forskellige fordele, da hver pumpetype har sin force.

Axflows FLUX fadpumper bruges eksempelvis primært til tømning af beholdere for væske som eksempelvis alkohol, sprit og olie.

”Fordelen er, at de er nemme at håndtere og velegnet til at transportere fra en palletank til en anden. Fadpumperne kan også bruges til rengøringsmidler og generelt alt, der bliver pumpet fra tanke, fade og tønder. Derfor er de brugbare for mange virksomheder,” siger Else-Kristina Stenskrog og fortsætter:

”Vores slange- og membranpumper er selvansugende og enkle pumper, som begge er nemme at vedligeholde, og kan tåle tørløb. Pumperne fås både i fødevare udgaver og ATEX, hvis der er behov for det.”

Servicering af pumper under coronakrisen

Coronakrisen forhindrer ikke Axflow i at levere pumpeløsninger til kunderne. Vores lager- og serviceafdeling fungerer som normalt, men med alle nødvendige ekstra forholdsregler.

”Hvis kunderne ønsker det, sender vi teknikere ud for at servicere en pumpe eller gennemgå et tilbud, og vi kan stadig tiltræde akut, hvis der er brug for det. Samtidig følger vi naturligvis regeringens anbefalinger og sørger for at holde god afstand og spritte af,” siger Else-Kristina Stenskrog.

Og der er ifølge Else-Kristina Stenskrog ingen grænser for, hvilke pumpeløsninger man kan få hos Axflow, som er en større pumpeleverandør i hele Europa: 

”Vi tilbyder mange forskellige pumpeløsninger, og vi har samarbejde med store udenlandske producenter og vores søsterselskaber i hele Europa. Hos os finder man en holdbar kvalitetsløsning til ethvert behov.”

AxFlow A/S
Schæfergårdsvej 19
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20557699
P nummer: 1004625253

Kontaktperson

CBT
Charlotte Bagger Thomsen
Produktchef
+45 48168870 cbt@axflow.dk

Send til en kollega

0.031