23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tick Cad hjælper SIWI Maskiner til international succes

SIWI Maskiner APS er specialister i innovative sammenkoblinger til landbrugsindustrien og med virksomhedens Combi-Hitch skiftes der hurtigt og automatisk imellem redskaber og vogne fra førerhuset.

Udviklingen af SIWI Machines internationale succes Combi Hitch optimeres ved hjælp af Inventor, Vault og Tick Tool.
 

Optimering og effektivisering med Vault
SIWI Maskiner har stor fokus på effektivisering af arbejdsgange og automatisering af manuelle processer, så ressourcerne udnyttes på en måde, der giver maksimal værdi.
Med implementering af Vault WorkGroup er styringen af konstruktionsworkflowet optimeret, og hele organisationen har adgang til seneste data samt en sikkerhed for, at der altid arbejdes ud fra den nyeste version.

SIWI Maskiner ApS er gearet til fremtiden med Autodesk Inventor, Vault og Tick Tool  
Som følge af øget interesse fra EU, Canada, Japan og USA for den patenterede Combi-Hitch inkluderer den fremtidige strategi integration af stamdata og styklister fra Inventor til virksomhedens ERP- system således, at der nemt kan laves opslag på lagerstatus og salgsafdelingen har adgang til tegninger og styklister.
Har din virksomhed behov for opsætning af Vault, Inventor, Tick Tool eller integration med virksomhedens ERP- system, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Se succesen og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, hvis din virksomhed også har behov for opsætning af Vault, Inventor, Tick Tool eller integration med virksomhedens ERP - system.

For yderligere oplysninger:
Karina H. de Lichtenberg, adm. Direktør
e-mail: kl@tickcad.dk
Tlf: 72 118 184

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

CBK
Camilla Bolvig Kyed
cbk@tickcad.dk

Send til en kollega

0.063