23948sdkhjf

Tætninger til offshore

| Medlemsnyhed | Indrykket af Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Offshoreindustriens arbejde med at udvinde hidtil uudnyttede felter med olie og gas skaber nye udfordringer, samtidig med at der bores dybere huller.

Leverandører skal reagere på industriens ændrede fokus ved at forbedre eksisterende produkter og udvikle nye, som imødekommer kundernes krav.  Derfor har Trelleborg udviklet de nye Variseal® 600 og 700 serier, som muliggør tætning under forhøjet tryk og forhøjede temperaturer. I forsøget på at udvinde hidtil uudnyttede kilder med olie og gas bliver forholdene mere krævende, i takt med at offshoreindustrien borer dybere  huller. 

Variseal® 600 og 700, som oprindelig er udviklet til at imødekomme  industriens behov for fjederaktiverede tætninger med stort kompressionsspænd, kan tilpasse sig større variationer i sporet og dermed yde optimal tætning i offshore olie- og gasapplikationer.

”Vores teams har brugt al deres ekspertise i fjederaktiverede tætninger under udviklingen af disse nye Variseal® produkter, og har trukket på global støtte og samarbejde for at kunne levere et produkt, der virkelig lever op til kundernes behov,” siger John Findlay, Product Manager hos Trelleborg Sealing Solutions. ”Under et tæt samarbejde med vores kunder besluttede vi, at en udvidelse af vores serie af Variseal® produkter ville være til stor gavn for vores kunder.”

Udviklingsprocessen

Vi startede med en grundig analyse og validering af vores eksisterende produkter med 3D CAD modeller og FEA-beregninger understøttet af voes globale R&D netværk. Men selvfølgelig kan en sådan teoretisk test ikke stå alene, så vi påbegyndte omfattende tests af fjederens ydeevne for at validere vores FEA-resultater.

”Da disse viste gode resultater, startede de fysiske tests af den komplette fjedermonterede Variseal®, både i et testmiljø og in situ på FPSO-svirvler. Dette har ført til udviklingen af et produkt,  som både Trelleborg og kunden ved vil yde bedre end nogen anden eksisterende tætning i applikationer med højt tryk og ekstreme temperaturer,” fortsætter John.

 

Mere information på Trelleborgs hjemmeside

 

Med samme fleksibilitet og høje ydeevne som normalt forventes af en fjederaktiveret Variseal®, fås 600 og 700 serien i et udvalg af Turcon® materialer, herunder NORSOK-godkendte PTFE-blandinger og fjedermaterialer som imødekommer NACE. Med stang-, stempel- og akseldesigns til rådighed og mulighed for hjørneforstærkninger og backup-ringe, kan tætningerne skræddersys individuelt til specifikke applikationer. Tætningerne findes både i tommer og metriske mål.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Pilestræde 58
1112 København K
Danmark
Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.078