23948sdkhjf

Vækststrategi med fokus på fødevarebranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vejen Kommune

Med mere end 4000 arbejdspladser er fødevarebranchen Vejen Kommunes største styrkeposition, og det er der lagt vægt på i den netop offentlig gjorte vækststrategi.

Vi har med stor succes opbygget en klynge af både produktionsvirksomheder, der repræsenterer hele processen fra jord til bord, og af vidensmedarbejdere der arbejder med fødevaresikkerhed i Kommunen. Derfor er Vejen Kommune centrum for fødevareproduktion i Danmark – en position vi er stolte af og som vi fortsat vil styrke gennem kommunikation og åbenhed omkring behov og forventninger til hinanden.

I vores nye Vækststrategi 2025 – sammen om vækst og robusthed har vi lagt vægt på en tæt forankring af vækststrategien hos alle parter, og vi har haft fokus på at få en vækststrategi, som er operationel og konkret, så vi kan opnå synlige resultater og gøre en forskel for væksten hos virksomhederne. For vores fødevarevirksomheder betyder det, at vi som kommune vil bakke op, skabe rammer, være lydhøre og træffe beslutninger, så vi gør det nemt for jer, hvad enten det drejer sig om at skaffe kvalificeret arbejdskraft, blive mere bæredygtige, indgå i samarbejde med kommunens uddannelsesinstitutioner, springe ud i nye iværksættereventyr eller noget helt femte, som vi som kommune kan hjælpe med.

”Vores dialog med virksomhederne starter ofte med en forventningsafstemning omkring behov og ønsker. Ud fra det arbejder vi sammen med virksomheden videre mod den optimale løsning, hvor vi bistår med miljø- og planlovgivning samt hjælp til at finde medarbejdere” udtaler Jan Nielsen, erhvervskonsulent.

Nysgerrig på, hvad Vejen Kommune helt konkret vil handle på de kommende år?

Læs vores Vækststrategi 2025 her.
Kontakt Vejen Kommune her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vejen Kommune

Rådhuspassagen 3
6600 Vejen
Danmark
Vejen Kommune

Send til en kollega

0.063