23948sdkhjf

Kommunalt fokus på arbejdsmarked og uddannelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vejen Kommune

I den netop udgivne rapport fra Dansk Byggeri om kommunernes erhvervsvenlighed indtager Vejen Kommune en flot 1. plads inden for arbejdsmarked og uddannelse mens vi ligger på en 7. plads i den samlede stilling. Men målet er ikke helt nået endnu.

Med ca. 3600 arbejdspladser er byggeri den næststørste branche i Vejen Kommune og en klar styrkeposition. I Vejen Kommune har vi stort fokus på at understøtte vores styrkepositioner, hvilket har resulteret i det flotte resultat i Dansk Byggeri analyse af erhvervsvenlige kommuner.

Og netop erhvervsvenlighed fylder meget i vores nye Vækststrategi 2025 – sammen om vækst og robusthed. Her har vi lagt vægt på en tæt forankring af vækststrategien hos alle parter, og vi har haft fokus på at få en vækststrategi, som er operationel og konkret, så vi kan opnå synlige resultater og gøre en forskel for væksten hos virksomhederne. For vores virksomheder betyder det, at vi som kommune vil bakke op, skabe rammer, være lydhøre og træffe beslutninger, så vi gør det nemt for jer, hvad enten det drejer sig om at skaffe kvalificeret arbejdskraft, blive mere bæredygtige, indgå i samarbejde med kommunens uddannelsesinstitutioner, springe ud i nye iværksættereventyr eller noget helt femte, som vi som kommune kan understøtte.

”Vores dialog med virksomhederne starter ofte med en forventningsafstemning omkring behov og ønsker. Ud fra det, arbejder vi sammen med virksomheden videre mod den optimale løsning, hvor vi bistår med miljø- og planlovgivning samt hjælp til at finde medarbejdere” udtaler Jan Nielsen, erhvervskonsulent.

Nysgerrig på, hvad Vejen Kommune helt konkret vil handle på de kommende år?

Læs vores Vækststrategi 2025 her.
Kontakt Vejen Kommune her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vejen Kommune

Rådhuspassagen 3
6600 Vejen
Danmark
Vejen Kommune

Send til en kollega

0.079