23948sdkhjf

EDT indgår partnerskab med ST og lancherer ny hjemmeside

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

Efter flere års tæt samarbejde har EDT og STMicroelectronics indgået partnerskab under ST’s Partner Program.

EDT og ST ser frem til det øgede samarbejde, som vil komme dem begge til gode og tilføre værdi til EDT’s produkter. EDT håber at opnå en øget synlighed på markedet for embedded systems gennem partnerskabet med ST, ikke mindst via mere fleksible løsninger samt reduceret udviklingstid. 

EDT har lanceret en ny hjemmeside for Smart Embedded® display-løsninger med integreret MCU: smartembeddeddisplay.com. 

Her er oplysninger om Smart Embedded®: Hvorfor det er smart? Hvad er de tekniske muligheder? Hvad kan EDT tilbyde i forbindelse med produktion, support og valg af funktioner? 

Smart Embedded® er en totalløsning for touch-baserede HMI’er, hvor brugerfladen hurtigt og nemt opbygges i TouchGFX fra ST. Resten kodes i en C++-editor efter eget valg og kompileres i TouchGFX, hvor der er mulighed for simulation i software. Har man et evaluation kit, kan programmet også bruges til at flashe dette, så applikationen kan afprøves i hardware. 

M-Comp fører evaluation kits med displays i størrelser fra 4,3 til 10,1 tommer og har de mest populære typer på lager til omgående levering. 

Hos M-Comp ser vi frem til at kunne tilbyde de nye muligheder og produkter, som vil opstå i kraft af partnerskabet mellem EDT og ST. 

Vil du høre nærmere om mulighederne, så kontakt: 
Peter Linnet 
Mobile: +45 3015 2674 
E-mail: pl@m-comp.dk 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.079