23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye funktioner til AI med D365 styrker din forretning

Føler du dig, at AI efterhånden er overalt? Det har berørt alle aspekter af forretning og liv generelt. Hver branche har overgivet sig til denne teknologi og ERP er ikke anderledes.

Af: Thomas Johannson, Sales Manager Customer Operations, Columbus.

Microsoft Dynamics 365 har aktivt forfulgt kunstig intelligens for at forbedre dens funktionalitet. AI har været drivkraften bag mange ændringer i teknologi landskabet og det var kun et spørgsmål om tid, at et vigtigt forretningssystem som ERP også omfavnede AI.

Microsoft har i sin 2020 Wave One Release annonceret berigende tilføjelser til Dynamics 365 og Power Platform. Disse opdateringer automatiserer projektudviklingsopgaver, som ellers var tidskrævende. Microsoft Dynamics 365 Finans og Microsoft Dynamics Customer Insights har set effektive forbedringer med de nylige AI-baserede opdateringer.

Microsoft Dynamics 365 Finance Insights udnytter AI til at automatisere kritiske finansieringsprocesser og giver effektiv kundeindsigt
Microsoft Dynamics 365 Finans Insights udnytter AI til at eliminere overflødige, tidskrævende og uproduktive opgaver. Ved at automatisere eller fjerne kedelige økonomiske processer hjælper disse opdateringer dig med at tage informerede beslutninger, der understøtter din digitale transformation.

Forhåndsvisningen af ​​denne funktion er tilgængelig fra maj måned 2020. Den vil hjælpe dig med at reducere risikoen betydeligt og prioritere strategiske økonomiske initiativer. Den forbedrer også synligheden fra dine økonomiske operationer og pengestrømsprocesser fra ende til anden.

Forbedret synlighed giver dig mulighed for at tage proaktive forretningsbeslutninger. Med denne funktion har du ikke brug for at ansætte eller udvikle AI-ekspertise og værdifuld indsigt er dermed let tilgængelig med minimale ressourcer. Derudover vil den hjælpe dit team til at skabe vækst med forbedret produktivitet og bedre resultater.

Microsoft Dynamics 365 Customer Insights giver effektiv konsolidering af data for at skabe personlige oplevelser for kunderne
Selv med tilgængeligheden af ​​moderne teknologi er, de fleste organisationer, ikke i stand til at udvikle en konsekvent personlig oplevelse for deres kunder. Arbejde med data i siloer eller et ikke-integreret  system kan være en almindelig årsag til ineffektivitet. Som et resultat er du muligvis ikke i stand til at fange det komplette overblik over kundens rejse.

Opdateringerne i Wave One Release vil hjælpe dig med at overvinde disse udfordringer. Med Microsoft Dynamics 365 Customer Insights kan du nu opdatere og aktivere kundeprofiler i realtid. Denne funktion giver dig mulighed for at oprette første og tredjeparts dataforbindelser for at forbedre kundeprofilering. Det muliggør også dybdegående indsigt med Microsoft Azure Synapse Analytics.

At berige kundeprofiler kan nu udføres med en blanding af proprietær kundeinformation og tredjepartsinformation. Markedstendenser, produkt- / servicebrug, firmografi, demografi og præferencer er et par eksempler på tredjepartsdata. Du kan også indsamle og behandle kundedata for at få værdifuld indsigt og forbedre engagement ved at integrere med Microsoft Forms Pro.

Du kan udvide din funktionalitet med dyb indsigt fra Azure Synapse Analytics, som hjælper dig med at integrere organisations- og data streaming med kundeoplysninger. Dette vil hjælpe dig med at designe tilpassede maskinindlæringsmodeller, procesaccelereret analyse og øge dataværdien. Som et resultat, vil du kunne forudsige kundernes forventninger og behov effektivt. Dette vil skabe nye indtægtsgivende muligheder. Du kan optimere din annoncering, din personalisering af dit website og dine marketingkampagner på stedet med realtidsindsigt, der kan bruges på tværs af forskellige platforme med indbyggede API'er.

Microsoft Dynamics 365 Sales Insights: udnyt automatisering til at forudsige salg
Bortset fra de AI-indbyggede forbedringer er der tilføjet nye muligheder for at styrke salget med mere nøjagtige salgsprognoser. Derudover vil indførelsen af ​​et samlet engagements center kunne styrke salgs indsatsen.

Dynamics 365 Sales Insights opgraderes med en avanceret salgsprognosefunktion. Dette gør det muligt for din salgsafdeling at bestemme pipeline og forudsige salgsresultater mere nøjagtigt. Ved at udtrække kundemønstre fra platforme som CRM, vundne eller tabte cases, nuværende og historiske kundeemner og kundeinteraktioner, forudsiger Dynamics 365 fremtidige tendenser i salget. En mere præcis forudsigelse hjælper dig med at tage proaktive strategiske beslutninger for at optimere din salgsindsats.

Med disse nylige opdateringer er funktionaliteten i ​​Microsoft Dynamics 365 forbedret væsentligt. Den understøtter ikke kun specifikke forretningsfunktioner i din virksomhed, men vil nu også hjælpe dig med at opnå hurtigere vækst.

Overvejer du at gå i skyen, og ønsker du at undersøge om Dynamics 365 er det rette match for din virksomhed? Derefter brug 10 minutter på at læse vores e-bog, hvis du vil opgradere dit ERP fra Microsoft Dynamics AX til Microsoft Dynamics 365 - download e-bogen her.

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Send til en kollega

0.046