23948sdkhjf

Lead Auditor Fødevaresikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Efter succesfuld gennemførelse af kurset vil deltageren være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af fødevaresikkerhed.

Målsætning
Efter succesfuld gennemførelse af kurset vil deltageren være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af fødevaresikkerhed.

Indhold
- Opbygning af ledelsessystemer, herunder kravene i ISO 22000
- Betydning af fødevarelovgivningen
- Audits - en afklaring af audits, formål og metode
- Auditgennemførelse – træning i planlægning, udførelse og rapportering
-Audits gennemført på udvalgte af standardens elementer som mål, politikker, risikoanalyse, dokumentation, afvigelser, korrigerende handlinger, ledelsens rolle og kommunikation
- Auditor - ansvar, personlighed og udvælgelse
- Gennemgang af certificeringsprocessen
- Feedback og coaching på deltagernes egen indsats
- Skriftlig eksamen

Målgruppe/Forudsætninger
Kurset er et godt kompetenceløft til medarbejdere, der arbejder med fødevaresikkerhed. Det forventes, at standarden er læst inden kursets start. Vi kan anbefale et kursus i HACCP inden kurset.

Læs mere her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.39