23948sdkhjf

Intern Auditor Fødevaresikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden og vil således kunne planlægge og gennemføre effektive interne audits samt rapportere resultaterne af disse.

Målsætning
Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden og vil således kunne planlægge og gennemføre effektive interne audits samt rapportere resultaterne af disse.

Indhold

  • Interne audits – formål, planlægning, gennemførelse og rapportering
  • Den interne auditor – ansvar, egenskaber og færdigheder
  • Samspil med den øvrige organisation med særligt fokus på ledelsens rolle Praktiske cases – gennem
  • hele kurset
  • Kort sammenligning af standarderne ISO 22000, IFS og BRC med fokus på ligheder og forskelle
  • Gennemgang af forhold med betydning for fødevaresikkerheden bl.a. risici i fødevareproduktionen,
  • samspillet mellem HACCP og Operational Pre Requested Programs, sporbarhed, tilbagekaldelse,
  • fremmedlegemer, hygiejne, allegener, GMP etc.
  • Metode til risikofaktoranalyse
  • Metoder til overvågning og vurdering af præstation
  • Love og regler på fødevareområdet
     

Målgruppe
Kurset er relevant for alle, der arbejder med fødevaresikkerhed som intern auditor. Kendskab til fødevaresikkerhed og auditering er en fordel.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.109