23948sdkhjf

Værd at vide om en næseoperation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

At få en næseoperation, der også kaldes næseplastik eller rhinoplastik, er en svær beslutning.

Det ville ikke undre nogen, hvis det har taget flere år for nogle patienter at tage en endelig beslutning. Mange af os er stødt på diverse fordomme om plastikkirurgiske behandlinger, der kan være svære at ignorere, hvis man selv overvejer at få en behandling. Disse fordomme risikerer du nemlig at blive konfronteret af, hvis du får foretaget en plastikkirurgisk behandling. Derudover, så kan det være skræmmende, at ændre sit ansigt. Ansigtet er en af de kropsdele, som vi ikke nemt kan skjule resultatet af.

 Disse bekymringer er grunden til, at det er utrolig vigtigt, at du har 100% tillid til den læge, der skal foretage din næseoperation. Hos Agata Privathospital sætter de en ære i at forberede deres patienter, så godt som muligt, så patienterne føler sig sikre på, at det er den rigtige beslutning at få behandlingen. Grundig forberedelse er en af de vigtige elementer af en succesfuld behandling. Derfor får du her lidt information om alt det, som der er værd at vide om næseoperation, hvilket måske kan hjælpe dig med at tage den endelige beslutning.

To typer næseoperationer
Ifølge Patienthåndbogen på sundhed.dk kan man inddele næseoperationer i to forskellige typer:
●     en behandling af næseskillevæggen
●     en behandling af den ydre næse 

En operation af næseskillevæggen foretages for patienter med skæv eller deform næse. Dette kan være medfødt eller det kan være sket i forbindelse med en ulykke. Patienter med skæv eller deform næse døjer nogle gange med åndedrætsbesvær, hvilket en næseoperation kan løse.

En operation af den ydre næse foretages derimod ofte af kosmetiske grunde. Det kan for eksempel være for at gøre noget ved for store næsebor, en for stor næse i forhold til ansigtet og andre lignende grunde.

Dine forventninger til behandlingen og til lægen
Det er vigtigt, at dine forventninger til resultatet er det samme som lægens. Derfor er det en god idé at se før og efter billeder fra den klinik eller det privathospital, som du overvejer at få behandlingen hos. Det er også en god idé at undersøge lægens kvalifikationer og hvor megen erfaring lægen har med netop denne behandling. Hos Agata Privathospital udføres en næseoperation af speciallægen Abdul Hayee Tareen, der igennem de seneste 15 år har udført over 600 næsekorrektioner. Det må dermed være en af Danmarks mest erfarne på området.

Efter behandlingen
Inden din behandling vil din læge give dig en grundig gennemgang af processen efter behandlingen. Du kan også selv læse om det i Patienthåndbogen, under næseplastik, på sundhed.dk. 

Hvis du får foretaget en næseoperation skal du væbne dig med tålmodighed. Det kan tage mindst 6 uger, før du kan ane, hvordan det endelige resultat vil se ud. Derudover kan det tage 6-12 måneder for alle hævelser og ar at forsvinde. Dette afhænger dog af hvor omfattende en næseoperation, du har fået. 

Der vil også være bestemte regler, som din læge vil anbefale, at du følger. For eksempel anbefales det, at du sygemelder dig i en uges tid efter behandlingen, så du kan hvile dig. I den første uge bør du også undgå at pudse næse og anstrenge dig fysisk. Derudover bør du undgå at bruge briller. Alt dette vil din læge informere dig om inden behandlingen. Hvis du har spørgsmål til behandlingen, så er du altid velkommen til at kontakte Agata Privathospital på tlf. 47 33 00 30. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.126