23948sdkhjf

Kemi-tech på vej mod en bæredygtig fremtid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kemi-tech Water Treatment

Vi præsenterer nu en ny teknologi til behandling af kølevand

Kemi-tech har i en årrække udviklet og testet på en teknologi til at eliminere brugen af biocider som en del af kølevandsbehandlingen, Biocider er som bekendt miljøskadelige, omkostningstunge og pålagt en del opmærksomhed ift. registreringer, miljøgodkendelser og myndighedsbehandling mv.

Det typiske metode til kølevandsbehandling i dag er: 1 stk. korrosions og belægningsbeskyttelsesprodukt og 2 stk. biocider (hvoraf i hvert fald biociderne altid er miljøskadelige/korrosive mv.)

Vi præsenterer derfor nu en ny og bæredygtig teknologi til behandling af jeres kølevand med kun 1 stk. korrosions og belægningsbeskyttelsesprodukt (dvs. altså uden brug af biocider overhovedet), produktteknologien er ligeledes ufarlig og helt uden klassificering og faremærkninger.

Funktionen er unik: reducerer overfladespændingen, samt en mekanisk funktion der via en bio-katalysator dispergerer og emulgerer slam og biofilm.

Dermed opnås en komplet beskyttelse mod: korrosion, belægninger og biofilm/bakterier/legionella i dit kølesystem, uden brug af miljøskadelige og korrosive produkter.

 

Har du også fokus på miljøet?

kontakt Kemi-tech: +45 31 500 500 eller info@kemi-tech.eu

https://www.kemi-tech.eu

https://www.linkedin.com/company/kemi-tec

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kemi-tech Water Treatment

Mosetoften 14
8722 Hedensted
Danmark
Kemi-tech Water Treatment

Send til en kollega

0.063