23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fang dine ætsende væsker før de får fat i din pengepung

Stop dine syrer og baser i tide med det rette opsamlingskar i rustfrit stål

Det er ikke et uvant scenarie, at farlige væsker finder vej ud af deres beholdere. Og så er der ikke langt til hverken grundvandet, dine medarbejdere eller din pengepung. Hvad gør du, hvis uheldet – og væskerne – er ude?

 

Opsamlingskar holder samling på tropperne, men lige så stor forskel, som der er på medier, er der på karrene. Her er der en række materialer at vælge imellem, og valget afhænger af dine væskekrigere. Har du vandforurenende, antændelige og aggressive væsker, er et korrosionsfrit kar i rustfrit stål det stærkeste våben. Med materialet på plads er du kun to spørgsmål væk fra en stålsikker løsning.

 

1.    Size matters: Hvor stort skal dit opsamlingskar være?

Fra små spildbakker som afdrypningskar til store opsamlingskar med en kapacitet på 1000 l: Dit behov gør udfaldet En tommelfingerregel lyder dog på, at dit opsamlingskar skal kunne holde på 10% af den samlede mængde og altid 100% af den største beholder. Jo større opsamlingsvolumen, jo højere sikkerhed!

 

2.    Udstyret skal være i orden: Hvilke funktioner skal dit udstyr tjekke af listen?

Udstyret er prikken over i’et, der afrunder guiden. Nedenunder finder du en liste over eksempler på udstyr, som kan gøre din arbejdsgang nemmere:

 

Gå til stålet og grib røret

Vi har et sortiment, der inkluderer alt, hvad der er nævnt i artiklen – og mere til. Grib røret og vi sidder klar til at rådgive dig på 76 24 40 80 eller læs mere på vores hjemmeside.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.063