23948sdkhjf

Forkæl dine medarbejdere med en lækker frokostordning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hos Frokost+ tilbydes der gode muligheder for at finde en god og sund frokostordning til din virksomhed.

Der tilbydes forskellige frokostløsninger og mad leveret til kontoret, der giver en god fleksibilitet, da maden bliver leveret direkte til døren.

Hos Frokost+ finder du forskellige frokostordninger i Aarhus, som byder på en masse forskellige og lækre retter. I menuerne findes der alt fra god, gammel, traditionel dansk mad såsom boller i karry, til mere eksotiske retter med masser af smag og krydderier. Alle retter fra Frokost+ er lavet på de bedste og mest friske råvarer, så din virksomhed er sikret en høj kvalitet og en masse lækker mad. Maden fra Frokost+ har igennem flere år skabt ekstra tilfredse kunder, da maden altid er i top og er godt varieret. Læs eventuelt mere om frokostordninger på frokostplus.dk.

Med en frokostordning i Østjylland har man altid mulighed for at ændre menuerne eller leveringstidspunktet, så det passer bedst i forhold til virksomhedens ønsker og økonomi. Det giver en god fleksibilitet og frihed for både Frokost+ og firmaerne. Herunder kan ønsker omkring menuen også være tilgængelige, hvis der skulle opstå nogle specifikke ønsker hertil. Med en frokostordning slipper medarbejderne for kedelige madpakker hjemmefra, samt stressen med at få smurt madpakken. Forkæl derfor dine medarbejdere med en spændende frokostordning.

Få mad leveret til kontoret
Hos Frokost+ tilbydes der også muligheden for at få mad leveret til kontoret, hvor der bliver leveret i størstedelen af Østjylland. Fordelen ved mad leveret til kontoret er, at virksomheden får en vis fleksibilitet, da de ikke selv skal tænkte og stresse over frokostpausen, idet alt maden står klar til at blive spist. Ligeledes med mad leveret til kontoret, sikres en god, sund og varieret kost til de ansatte, så deres energiniveau er i top igennem dagen. Derfor er mad leveret til kontoret også med til at styrke medarbejdernes arbejdsindsats, da energien og gejsten er i top, efter den lækre mad er indtaget. Med mad leveret til kontoret er man aldrig låst fast i forhold til menuerne, hvor man altid har mulighed for at udskifte de ønskede retter med kort varsel og efter eget ønske. Læs mere om de forskellige muligheder på frokostplus.dk og find den bedste løsning til din virksomhed.

Besøg Frokost+ allerede i dag, hvis din virksomhed mangler en ny frokostordning med god og varieret kost. Der tilbydes en masse forskellige og lækre retter, som bliver leveret direkte til døren, på lige det tidspunkt du ønsker.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047