23948sdkhjf

Sammen skaber vi grøn vækst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Hos Systemate er vi stolte af, at samarbejde med virksomheder og organisationer, der er med til at forbedre vores miljø og gør en forskel for den verden vi lever i.

Systemate her igennem mange år, leveret software til forskellige virksomheder, der arbejder for at hjælpe vores miljø, og virksomheder der er aktive inden for grønne teknologier.

Vi er glade for, at tage del i den grønne omstilling, der sker i Danmark lige nu. Vores  målsætning er, ikke kun af gøre Danmark grønnere, men også at skabe værdi for vores partnere samtidig. Vi ser det som essentielt, at når vi skaber grundlaget for en grøn omstilling, at der også skabe grundlag for økonomisk vækst samtidig. At kunne gøre vores samfund mere bæredygtigt, samtidig med, at vi kan gøre det mere konkurrencedygtigt.

I tråd med Dansk Industris 2030 plan – Sammen skaber vi grøn vækst ser Systemate det som vores mål, at bidrage med visionær og strategisk digitalisering. Med de kompetencer og erfaringer med at bygge software, der kan understøtte netop disse målsætninger, er det et oplagt strategisk mål for Systemate, at bidrage yderligere til at opnå de grønne mål, der er sat for vores samfund.

Hos Systemate  har vi allerede – i samarbejde med vores kunder – bidraget med digitale løsninger, der har gjort dem i stand til, at hjælpe med den grønne omstilling i Danmark.

Læs mere om vore arbejde med grøn software

Systemate har med vores kompetencer på området, alle forudsætninger til, at hjælpe med at skabe grøn værdi. Vi har igennem flere år, været en aktiv spiller på området, og med en stor domæneviden, kan og vil vi fremadrettet, også se den som en strategisk vigtig opgave for os, at fortsat sætte den grønne omstilling i fokus, når vi laver løsninger for vores kunder.

Vi er også klar til at hjælpe dig med din grønne omstilling.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark
Systemate A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094