23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev nye standarder inden for lineær teknologi!

AVN Teknik lancerer 2 nye aktuatorer fra producenten Thomson på Automatik messen.

AVN Teknik vil på Automatik messen 2020 d. 8.-10. september i Brøndby Hallen vise nye standarder inden for lineær teknologi fra producenten Thomson, som kan reducere vedligeholdelses omkostningerne og optimere produktionsprocesser.

Oplev 2 produktnyheder 
AVN Teknik lancerer 2 produktnyheder på Automatik messen fra producenten Thomson, som har stor erfaring inden for design og konstruktion af aktuatorer til industri-, fødevare- og energisektoren. 

Du kan opleve både H-Track og Electrak® MD aktuatoren samt et bredt udvalg af andre produkter herunder støddæmpere, linære føringer, gasfjedre m.v. på stand B1300.

Det bedste fra to verdener!
H-Track aktuatoren er en elektro-hydraulisk lineær aktuator, som kombinerer det bedste fra hydraulikken og elektronikken. H-Track aktuatoren kombinerer nemlig kræfterne fra hydraulik med fleksibiliteten fra elektromekanikkens verden, derfor er H-Track aktuatoren i stand til at klare opgaver med ekstrem høj lastekapacitet.

Høj belastning
H-Track aktuatoren er udviklet til at kunne fungere i ekstreme applikationer med en høj belastningskapacitet. H-Track aktautoren har derfor en trækstyrke på op til 21.350 N. 

Ideel til svært tilgængelige steder
Det forseglede anodiserede aluminiumshus på aktuatoren er yderst kompakt og det mindste sammenlignet med andre aktautorer i samme klasse. 

Det mindskede indbygningsmål gør at H-Track aktuatoren kan fungere på svært tilgængelige steder.
Det gør H-track aktuatoren yderst anvendelig i mange krævende applikationer inden for industri, landbrug og entreprenørmaskiner, hvor der er fokus på pladsbesparelser.

Tæthedsgrad
H- track aktuatoren har en tæthedsgrad på IP65/IP69K dynamisk og IP67 statisk. H-track aktuatoren er vejrbestandigt og kan modstå snavs, støv, fugtighed og ætsende stoffer. 

Ekstreme temperaturer
H-Track aktautoren har tre forskellige hydrauliske væskeindstillinger, hvilket gør det muligt for enhederne at fungere optimalt i temperaturer så lavt som -40° og op til +180°, hvilket gør at H-Track aktuatoren kan fungere selv under ekstremt krævende temperatur forhold.

Præcis bevægelse
Med en slaglængde op til 406 mm, så kan H-Track aktuatoren levere præcise bevægelser - dag ud og dag ind. Og med valgmuligheder for afbrydere og flere tilgængelige konfigurationer, så er H-Track aktuatoren en spændende nyhed, som lanceres på Automatik messen. 

Electrak® MD
Den elektromekaniske aktuator Electrak® MD er en mindre søskende til Electrak HD-aktuatoren, som også kan ses på standen. Electrak® HD kategoriseres som sværvægteren inden for aktuatorer til tunge industrielle applikationer, hvor overgangen fra hydraulisk til elektrisk aktivering er ideel.

Kompakt og stærk
Electrak® MD aktuatoren er en mere kompakt model og udmærker sig ved at være meget stærk, holdt op imod dens samlede størrelse. Aktuatoren kan klare en belastning på op til 2 kN og hastigheder op til 45 mm/s.

Hårdfør i barske miljøer
Electrak® MD kan operere i temperaturer fra -40° til +85° og er yderst hårdfør overfor vibrationspåvirkninger. Med en tæthedsgrad på IP69K/IP66 er aktuatoren vejrbestandig og kan modstå snavs, støv, fugtighed og andre ætsende stoffer, så Electrak® MD aktuatoren kan operere selv i de mest barske miljøer.

Ingen vedligeholdelse
En fordel er også at Electrak® MD aktuatoren ikke har behov for service eller vedligeholdelse, derfor kan omkostninger til vedligeholdelse reduceres kraftigt.

Stand alone controller
Electrak® MD tilbyder J1939 CAN-buskommunikation, som gør det muligt at styre og overvåge alle aspekter af aktuatorens drift. Det giver også mulighed for at koordinere og styre flere aktuatorer samtidig.

Electrak® MD aktuatoren forsynet med Electrak Modular Control System (EMCS), som er den mest avancerede elektroniske controller, som er tilgængelig i elektriske lineære aktuatorer i dag.

Intet behov for ekstern styring
EMCS eliminerer behovet for yderligere ekstern styring og overvågning af aktuatoren og giver dermed mulighed for at designe aktuator applikationen, så den giver højere kraft og længere slaglængde sammenlignet med andre aktuatorer.

Overvågning af kritiske parametre
EMCS sørger for konstant overvågning af kritiske parametre, såsom ​​spænding, strøm, belastning, motortemperatur samt automatisk ”end of stroke” og dynamisk bremsning, hvilket sikrer optimal udførelse, nøjagtighed og sikkerhed.

Besøg AVN Teknik på stand B1300
Du kan opleve H-track aktuatoren og Electrak® MD aktuatoren på AVN Tekniks stand B1300 under Automatik messen d. 8.-10. september.

Få information om Automatik messen
Du finder information om Automatik messen - bestilling af billetter og vores stand på dette link 

Mød os under trygge rammer
MCH - Messecenter Herning har tilpasset Automatik messen i Brøndby hallen, så messen kan afholdes ansvarligt iht. Erhvervsministeriets retningslinjer for messeaktivitet, så både udstillere og besøgende kan mødes under trygge rammer. 

Vi glæder os til at se dig. 

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047