23948sdkhjf

Certificerede hjul – godt for menneske og maskine

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

Stabil kørsel og støjsvaghed er nogle af de vigtigste elementer for robotter. De skal nemlig gøre produktionen mere effektiv, aflaste medarbejderne og skabe et bedre arbejdsmiljø uden overbelastning.

Når hjulene først indtænkes og vælges til sidst i udviklingen, kræver det ofte specialhjul og den slags koster.

Med et exceptionelt skarpt fokus på bl.a.

·         Stabil kørsel og driftssikkerhed

·         Lav rullemodstand 

·         Støjsvag drift

·         Slidstyrke på hjulbane 

- har vi med vores brede udvalg af standardhjul længe levet op til ønsket om stabilitet og effektivitet i både drift og produktion. Nu er vi også klar til at imødekomme tidens krav til arbejdsmiljø og ergonomisk optimerede arbejdsprocesser.

Tada! Vi præsenterer...

Det er ikke uden stolthed, vi nu kan fortælle, at Blickle har netop fået certificeret endnu en ”ergonomisk produktserie” - en hjulserie med baner af blød elastisk gummi Blickle® SoftMotion. Med den yderst bløde og elastiske bane på hjulene skånes lasten mod rystelser, ligesom støjgener reduceres kraftigt med en klar forbedring af arbejdsmiljøet til følge.

Tidligere er Blickles hjul med PU-baner Besthane® / Besthane® Soft ligeledes blevet certificeret som "Ergonomisk produktserie", blandt andet for den yderst lave igangsætnings- og rullemodstand, som sikrer en (næsten) gnidningsløs kørsel. 

Få os med på vognen

Hos KS Gruppen kan vi vejlede dig til, hvilke hjul der passer bedst ind i din løsning. Vi har oparbejdet en stor know-how omkring de udfordringer du måtte sidde med, gennem de mange robot-projekter vi har været med på - for ikke at tale om vores store ekspertise på hjul generelt. Vi vil gerne være en del af udviklingen, hvor vi kan spille ind med viden om hjulenes specifikationer, hvilken banetype der passer til de forskellige underlag mm. Og så stiller vi naturligvis vores CAD-tegninger til rådighed for dig.

(Certificeringen som Ergonomisk produktserie udstedes af Institut für Gesundheit und Ergonomie - IGR.)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Billeder & videoer

Leverandør af apparathjul, sværlasthjul m.fl.Hjulserie med baner af blød elastisk gummi Blickle® SoftMotionLav igangsætning- og rullemodstand  PU-baner Besthane® / Besthane® Soft.Bredt udvalg af standardhjul.Vi rådgiver dig gennem hele forløbet,

Send til en kollega

0.064