23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UV-C-resistente transportbånd i PU & PVC

Fordi det er meget hurtigt og nemt at bruge, spiller UV-C-desinfektion en nøglerolle i hygiejneteknologien.

Transportbånd uden UV-beskyttelse er kun af begrænset anvendelse i processen. Deres overtræk kan hurtigt blive sprøde, forurenet med bakterier og i sig selv blive en hygiejnerisiko.

På grund af de stigende krav til hygiejne og sundhedsbeskyttelse generelt er de anvendte råvarer konstant forbedret i løbet af de sidste par år. Selv hvis bælterne udsættes for UV-C-stråling, er overfladestabiliteten meget større, og levetiden er langt længere. Derfor er processer også mere pålidelige. Når transportører fungerer korrekt, reduceres forureningsrisikoen fra båndet væsentligt.

UV-C-baserede desinfektionssystemer anvendes også i fødevare- og farmaceutiske industrier, hvor de giver en konkurrencefordel, som ikke bør undervurderes. I mange automatiserede produktions- og logistikprocesser er det den omkostningsneutrale anvendelse af UV-C-resistente bælter, der muliggør en virkelig sikker og økonomisk drift af UV-C-desinfektionssystemer i første omgang.

Du kan læse meget mere om vores UV-C resistente transport og procesbånd på vores hjemmeside:
www.forbo-siegling.com

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte Forbo Siegling Danmark for at høre mere om vores UV-Resistente PVC & PU bånd.
Email: siegling.dk@forbo.com
TLF: +45 4343 1033

Forbo Siegling Danmark A/S
Kirkebjerg Parkvej 34
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK88108817
P nummer: 1003220405

Kontaktperson

HTM
Henrik Tjørnelund Madsen
Sales Manager
+45 4343 1033 henrik.madsen@forbo.com

Send til en kollega

0.031