23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Finn Vinther er blevet taget godt imod af kemi-tech´s kunder

Interview med Salgs- og Servicekonsulent Finn Vinther

Finn Vinther har nu været ansat hos Kemi-tech Aps siden februar og har været under oplæring og med vores konsulenter rundt i landet for at besøge og servicere vores kunder. Finn falder godt ind i teamet og han er bestemt et serviceminded, humoristisk og et meget behageligt menneske med en god portion erfaring i bagagen.

 

”Hvordan har din karriere set ud inden du kom til Kemi-tech?”

”I ca. 15 år har jeg været ansat hos en pumpe gigant (Grundfos) i Danmark. Her fik jeg en del erfaring indenfor produktion, salg og service. Årene her har givet mig produktionsforståelse og en stor indsigt i forretningsgangen hos en produktionsvirksomhed. Derudover har jeg erfaring som sælger af transportbånd til medicinal- og fødevareindustrien. Jeg har også gjort mine folder som salgschef i træ- og møbelindustrien i et firma hvor salget skulle have et ”boost”. ”

”Hvilken uddannelse har du?”

”Jeg er udlært Automekaniker og har været med til at starte et dækcenter op i Viborg i sin tid”

”Hvordan har din opstart i Kemi-tech været?”

”Jeg føler mig utrolig godt modtaget af alle i firmaet. Konsulenterne har virkelig været gode til 

at hjælpe mig og vise hvordan tingene fungerer ude hos kunderne, hvor jeg virkelig også har fået

en super god modtagelse. Alt har været meget professionelt tilrettelagt for mig og jeg føler at jeg har fået de rigtige værktøjer og en god oplæring til at komme i gang med ”den selvstændige køreplan”. Jeg har fået et godt indblik i Kemi-tech´s forretningsgang og værdier og glæder mig til det fremtidige samarbejde. Kemi-tech er et firma hvor der er et stort udviklingspotentiale og jeg ser mig selv her i de næste mange år.” 

”Hvilke fritidsinteresser har du?”

”Åhh ja, jeg holder meget af fiskeri og jagt og jeg elsker at sejle, så nu har jeg fået den idé at tage et duelighedsbevis for dernæst at investere i en lille båd til hyggesejlads. Ellers er selskab med familie og venner jo også en stor interesse. Jeg har for øvrigt lige fået en ny titel som Morfar. Det nyder jeg fuldt ud.”

https://www.linkedin.com/company/kemi-tec

https://www.kemi-tech.eu

Kemi-tech Water Treatment
Mosetoften 14
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25659309
P nummer: 1018987674

Kontaktperson

MNJ
Maria Nicole Jepsen
mnj@kemi-tech.eu

Send til en kollega

0.032