23948sdkhjf

Fra håndkraft til automatik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Ny semi-automatisk paneringsmaskine til Hvide Sande Røgeri giver bedre, hurtigere og mere rentabel produktion hos den vestjyske fiskebutik.

Der er altid gang i produktionen hos Hvide Sande Røgeri. Den vestjyske virksomhed, som foruden egen produktion, også har eget spisested, hvor gæster valfarter til fra nær og fjern for at smage på de mange hjemmelavede fiskeretter, arbejder for at give danskere friskere fisk fra hav til mave.

Det betyder, at Anders Søegaard, medejer og daglig leder af Hvide Sande Røgeri, og resten af teamet løber stærkt for at imødekomme de mange forespørgsler fra kunder og gæster.

Virksomheden havde i mange år paneret deres rødspættefileter ved håndkraft, men processen blev for omstændig, det tog for lang tid, for mange mandetimer, og virksomheden valgte derfor at gå på udkig efter en semi-automatisk panneringsmaskine.

Her kom Lars fra INGVALD med på råd, hvor vi sammen med Hvide Sande Røgeri skulle finde den bedste automatiske paneringsmaskine til virksomhedens behov.

Læs hele historien her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Danmark
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Send til en kollega

0.099