23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra håndkraft til automatik

Ny semi-automatisk paneringsmaskine til Hvide Sande Røgeri giver bedre, hurtigere og mere rentabel produktion hos den vestjyske fiskebutik.

Udløber
1. januar 2025

Der er altid gang i produktionen hos Hvide Sande Røgeri. Den vestjyske virksomhed, som foruden egen produktion, også har eget spisested, hvor gæster valfarter til fra nær og fjern for at smage på de mange hjemmelavede fiskeretter, arbejder for at give danskere friskere fisk fra hav til mave.

Det betyder, at Anders Søegaard, medejer og daglig leder af Hvide Sande Røgeri, og resten af teamet løber stærkt for at imødekomme de mange forespørgsler fra kunder og gæster.

Virksomheden havde i mange år paneret deres rødspættefileter ved håndkraft, men processen blev for omstændig, det tog for lang tid, for mange mandetimer, og virksomheden valgte derfor at gå på udkig efter en semi-automatisk panneringsmaskine.

Her kom Lars fra INGVALD med på råd, hvor vi sammen med Hvide Sande Røgeri skulle finde den bedste automatiske paneringsmaskine til virksomhedens behov.

Læs hele historien her.

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064