23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Farligt Gods Seminar 2020

Få den seneste viden om farligt gods

Udover de 2 spændende hovedemner om "Ændringer i farligt gods reglerne 2021" og "Dit oplag set med brandvæsenets øjne", får du mulighed for at deltage på 2 ud af følgende 3 workshops: “Kemisk APV - en praktisk gennemgang”, “Sig farvel til dit affald” og “Støttefunktioner”. 

Workshop 1: “Kemisk APV - en praktisk gennemgang”

Vi bruger vores egne værktøjer bl.a. fra CHESS, og bruger det til at udfylde et APV skema, der kan danne baggrund for gennemførelse af den kemiske APV med medarbejderne.
Du får udleveret et skema til hjemmeanvendelse.
V. Jette Røgen, Senior Consultant and Certified Dangerous Goods Advisor

Workshop 2: “Sig farvel til dit affald”

En praktisk opgave, hvor vi gennemgår et værktøj, vi har udviklet til få sendt affald afsted efter reglerne i enten ADR eller Bekendtgørelsens bilag 2. Oplysningerne i SDS anvendes aktivt i vores værktøj, og workshoppen ender med, at du står med muligheden for at bruge det samme værktøj.
V. Camilla Jeannett Dahl, Dangerous Goods Safety Advisor
V. Lotte Børsen Nielsen, Operation Manager Chemicals

Workshop 3: “Støttefunktioner”

Håndtering af farligt gods fra udvikling, over indkøb til produktion og færdig varelager involverer mange forskellige afdelinger og personer. Ikke alle personer er opmærksomme på deres egen rolle i dette flow. Vi prøver ved hjælp ”Møllehjulet” at vise, hvordan virksomheden selv kan skabe overblik over involveringen i farligt gods flowet med henblik på at rykke stolene sammen, så der ikke falder afgørende informationer mellem dem.
V. Allan Bracher, Dangerous Goods Safety Advisor

Gå på opdagelse i programmet...

Praktisk information

DATO / Den 28. oktober 2020

TID / 08:00 - 16:00

STED / HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, DK-5500 Middelfart

PRIS / kr. 1950 ekskl. moms

TILMELD / Tilmeld dig her senest den 12. oktober 2020

GRATIS EN-TIL-EN MØDE / Mange personer er involveret i håndtering af farligt gods f.eks. salg, marketing og indkøb. Det kan være en vanskelig opgave at besidde sådan en støttefunktion, hvis det ikke er stillingens primære opgave. Med dette en-til-en møde vi I få sparring og input til rollen som støttefunktion til farligt gods. Tilmeld dig her...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.046