23948sdkhjf

WORKSHOP: Bedre køkkenprocent, bedre udnyttelse af råvaren!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Daka Denmark A/S

Går du med tanker om bæredygtig drift i dit storkøkken eller restaurant, så har REFOOD Mærket det helt rigtige event til netop dig!

Den 6. Oktober 2020 kl. 10-12 inviterer REFOOD Mærket til workshop hos Landbrug og Fødevarer - Det store mødelokale, Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København. Her vil du møde Marco Hultmann og Rune Friberg, som er hjernerne bag bogen "Retake Your Food Waste".

Marco, som er tidligere køkkenchef på Biomio Organic Bistro i København har i de sidste år skabt en bæredygtig produktion med rigtig gode resultater. Foreningen REFOOD Mærket har sammen med Rune, der er daværende ejer af bistroen, samlet erfaringerne i bogen "Retake Your Food Waste", der er blevet en succesfuld kickstarter og værktøjshåndbog for andre i branchen med tanker om bæredygtig drift i storkøkkener. 

Til workshoppen vil du kunne nyde godt af Marco og Runes mange erfaringer med at skabe en bæredygtig produktion, mens du samtidig får muligheden for at møde fødevareproducenter, der leverer produkter og løsninger, som også understøtter et bæredygtigt storkøkken.

Det er helt GRATIS og tilmelding er efter først til mølle-princippet, her.

Er du vanvittig nysgerrig, kan du købe eller downloade bogen gratis. Download den HER.

Workshoppen funderer på et samarbejde mellem INBIOM, Food&Bio Cluster, Agro Business Park, Landbrug & Fødevarer, Unilever Food Solutions og Daka ReFood.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Daka Denmark A/S

Lundagervej 21
8722 Hedensted
Danmark
Daka Denmark A/S

Send til en kollega

0.078