23948sdkhjf

Fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

Central støvsugerløsning til risikominimering for kontaminering i fødevarepakkeafdeling. De mobile støvsugere skulle ud af produktionsområdet, affaldshåndteringen ud af bygningen og i stedet implementeredes fødevareegnet rengøringsudstyr.

Kunden har i samarbejde med et eksternt rengøringsfirma investeret i en central støvsugerløsning fra Dustcontrol for at optimere rengøringen og minimere de risici, der altid er for kontaminering i forbindelse med fødevareproduktion. Kunden og det eksterne rengøringsfirma har specielt lagt vægt på at få de mobile støvsugere ud af produktionsområdet, få affaldshåndteringen ud af bygningen og at implementere fødevareegnet rengøringsudstyr.

I pakkeafdelingen er der monteret et rustfrit stålrørsystem fra Dustcontrol med 10 rengøringsudtag. Rørsystemet er potentialudlignet og ført ud af bygningen til et skadedyrssikret skur, hvor det er tilsluttet en Dustcontrol centralstøvsuger. Centralstøvsugeren er leveret med et jordet filterhus, antistatisk filterelement og en 60 liter stålspand til opsamling affald. I enden af rørsystemet er det monteret et rensespjæld, som åbnes efter hver drift, så rørsystemet suges rent efter brug. På rørsystemet ved filterindløb er der monteret et Dustcontrol skydespjæld, som lukker, mens filteret renses med trykluftskud. Dette sikrer, at der ikke trykkes uren luft/materiale retur i produktionslokalet. I pakkeafdelingen er det almindelige rengøringsudstyr (slanger, koblinger og mundstykker) udskiftet med Dustcontrols nye fødevareegnede rengøringsudstyr ”Good For Food”. Rengøringsløsningen er dimensioneret til 3 samtidige brugere med Ø38 mm rengøringsudstyr.

Se referencen på vores hjemmeside.

Kontakt os for lån af en demokuffert, så du kan se det unikke rengøringsudstyr.

Vi har også rengøringsudstyr i silikone, som er et perfekt supplement til ren produktion.

Vil du høre mere om denne nye produktlinje og have vores hjælp til at finde den bedste løsning for dig, så sidder vores rådgiver klar på tlf. 61 355 755 eller mail hans.valnert@dansk-procesventilation.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 73
2670 Greve

Lageradresse:
Vangeleddet 65
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

GFF fødevarer, rengøring, støvsuger, centralstøvsuger, fødevaregodkendt rengøringsudstyr GFF fødevarer, rengøring, støvsuger, centralstøvsuger, fødevaregodkendt rengøringsudstyr GFF fødevarer, rengøring, støvsuger, centralstøvsuger, fødevaregodkendt rengøringsudstyr GFF fødevarer, rengøring, støvsuger, centralstøvsuger, fødevaregodkendt rengøringsudstyr GFF fødevarer, rengøring, støvsuger, centralstøvsuger, fødevaregodkendt rengøringsudstyr GFF fødevarer, rengøring, støvsuger, centralstøvsuger, fødevaregodkendt rengøringsudstyr

Send til en kollega

0.125