23948sdkhjf

Hvordan håndterer du risici i de nye ISO-standarder?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Risikostyring er nu en forankret del af de nye ISO-standarder

Uanset din virksomheds type eller størrelse, vil du møde interne eller eksterne risici, som skal vurderes og håndteres således, at de ikke får uforudsete konsekvenser for din virksomhed - og derfor er risikostyring nu en forankret del af de nye ISO-standarder.

Det stiller samidig nye krav til dig, der er (med)-ansvarlig for din virksomheds ledelsessystem, og derfor har vi udviklet et praktiskorienteret kursus i Risk Management, hvor du får svar på:

  • Hvad er risikostyring?
  • Hvilke metoder findes der?
  • Hvad er styrker og svagheder ved de forskellige metoder?

Kurset er generisk, hvilket betyder, at det ikke er fagligt specifikt mod én standard, men at det tager udgangspunkt i high level structure, som er fælles for alle de nye ISO-standarder, fortæller underviseren, Susanne Lykkeberg i ovenstående video, hvor hun giver et indblik i Risk Management.

Du får dermed en introduktion til forskellige metoder til risikostyring, og hvornår de forskellige metoder er mest anvendelige - det hele tilsat lærerige øvelser og praktiske eksempler fra virksomheder gennem hele kurset:

"Jeg har også været så heldig at få en masse eksempler fra nogle specifikke virksomheder, som jeg har fået lov til at dele med de kursister, der deltager på kurset – men kun de kursister, der deltager på kurset," siger Susanne Lykkeberg med et smil.

Udover de mange praktiske eksempler fra din erfarne underviser, får du også mulighed for at idé- og erfaringsudveksle med dine medkursister og blive inspireret af, hvordan andre virksomheder løser de nye krav til risk management.

"Det bedste ved kurset var dialogen med de øvrige deltagere om deres hverdag og eksempler fra dagligdagen," lyder det fra en kursist, mens en medkursist tilføjer: "Og at få drøftet de forskellige risk management værktøjer:"

Så gå ikke glip af den 29. oktober, hvis du søger indblik i, hvordan du vælger en metode til at vurdere risici i din virksomheds ledelsessystem - uanset om det er inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed mv.

Læs mere om risk management...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093