23948sdkhjf

Electrocomponents investerer i globale COVID-19 initiativer

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Medarbejdere på tværs af virksomheden leverer fortsat vigtige personlige værnemidler for at øge sikkerheden på arbejdspladsen og yder støtte til fjernarbejde og undervisning hjemmefra

Electrocomponents plc (LSE: ECM), en global partner for industrielle kunder og leverandører, har under COVID-19-pandemien været meget fokuseret på at understøtte kundernes, leverandørernes, medarbejdernes og lokalsamfundenes behov i denne usikre periode og på at muliggøre en sikker og effektiv tilbagevenden til arbejdspladsen.

Adskillige medarbejdere i koncernens virksomheder i Asien og Stillehavsområdet, EMEA og Nordamerika er blevet mobiliseret i disse bestræbelser og er aktivt involverede i COVID-19-initiativer, der gør det muligt for vigtige områder som f.eks. sundhedspleje, forsyningsvirksomheder og den offentlige sektor at fortsætte driften og sikre medarbejdere i forreste linje.

Electrocomponents har investeret betydelige summer i at sikre, at kritiske personlige værnemidler forbliver tilgængelige under hele pandemien. Virksomheden har også spillet en aktiv rolle i at fremskynde produktionen af respiratorer, levere vigtig teknisk support til producenter og nem adgang til dele til prototypefremstilling samt i at opbygge forsyningskæder og prioritere produkter til produktion af store mængder. Den har også arbejdet tæt sammen med kunderne for at fremskynde designet af maskiner til test og udvikling af vacciner mod COVID-19. En anden prioritet har været uddannelsesmæssig støtte, hvor der er iværksat flere projekter for at hjælpe forældre med at undervise deres børn derhjemme.

Blandt disse mange initiativer kan nævnes følgende fremtrædende eksempler:

Personlige værnemidler, der gør det muligt at vende sikkert tilbage til arbejdet

 • RS Components (RS) og Allied Electronics & Automation (Allied) har begge udviklet tilpassede produktpakker for at muliggøre sikker drift på arbejdspladsen samt understøtte fjernarbejde. Produkterne spænder over RS PRO-produkter til pedelopgaver og rengøring, sikkerheds- og afstandsskilte, berøringsfrie temperaturmålingsværktøjer og individuelle sæt med personlige værnemidler, der indeholder åndedrætsværn eller ikke-vævede 3-lags ansigtsmasker, der er velegnede til brug i ikke-medicinske brancher. RS og Allied lagerfører ligeledes engangsmasker til medicinsk brug, designet til at forhindre krydskontaminering mellem sundhedspersonale og patienter.

 3D-printede ansigtsvisirer

 • RS indgik et samarbejde med den internationale velgørenhedsorganisation Give Back Ghana om at donere og distribuere 10.000 3D-printede ansigtsværn til nogle af de mest afsidesliggende og fattige områder i Vestafrika. Visirerne blev printet af det frivillige netværk National 3D Printing Society (N3DPS) i Storbritannien, et kortsigtet initiativ understøttet af RS’ DesignSpark-ingeniørfællesskab, der havde til opgave at fremstille 3D-printede visirer som en nødhjælp, der skulle lette presset på virksomheder, der udfører sprøjtestøbning. Da dette initiativ blev indstillet, blev der mulighed for at omdirigere restlageret af ansigtsværn til lande uden for EU. Ud over donationerne til Ghana blev 2000 ansigtsværn sendt til sundhedsarbejdere i Moldova via plastproducenten igus, som monterede visirerne. Yderligere 3000 blev stillet til rådighed for Allied til brug i Nordamerika.
 • I Storbritannien etablerede RS en 3D-printfarm på sin lokalitet i Corby i Storbritannien for at fremstille visirrammer som en del af N3DPS-initiativet.
 • I Allieds hovedkvarter i Fort Worth i Texas blev en bygning på knap 140 kvadratmeter indrettet som en 3D-print- og monteringsoperation til personlige værnemidler, bemandet af frivillige medarbejdere.

 Produktion af ventilationsapparater og respiratorer

 • Ventilationsløsninger fra fire vigtige leverandører (Maxim, Microchip, Renesas og STMicroelectronics) er blevet gjort tilgængelige via en side på RS online for ingeniører, der ønsker at bygge deres eget ventilationsapparat.
 • I Italien støttede RS OpenBreath, et ingeniørprojekt med henblik på udvikling og produktion af en open-source-respirator til lavpris.
 • I Frankrig støttede RS fire industrielle designere med komponenter nødvendige til prototypefremstilling af kunstige respiratorer, og donerede 2000 ansigtsmasker til Beauvais Hospital Centre nær Paris. Hospitalets hovedleverandør af ilt, Air Liquide, anerkendte RS for denne hjælp.
 • I Spanien støttede RS The Open Ventilator, som er en sundhedsplejegodkendt respirator beregnet til at hjælpe patienter med alvorlige åndedrætsproblemer.
 • RS har også arbejdet på at skabe forsyningskæder til udvikling og fremstilling af en billigere CPAP-maskine (kontinuerligt positivt luftvejstryk), som kan bruges som ventilationsapparat for patienter, der ikke har behov for intensiv behandling, eller som restituerer efter intensiv behandling, samt til fremstilling af et oximeter – en sensor, der tester iltniveauet i patientens blod.

 Uddannelsesstøtte

 • Medarbejderne hos RS Education har skabt en række STEM-relaterede initiativer for at imødekomme udfordringer ved at studere hjemmefra. Et af projekterne, STEM Extraordinary Engineering Challenge, bad skoleelever i Storbritannien om at udvikle en løsning til en global udfordring. Medarbejderne udsendte også en ny serie af undervisningsplaner med konserveringstema, der tilbyder strukturerede aktiviteter og instruktioner til undervisere.
 • OKdo lancerede "Kits for Kids", et projekt, der tilbyder støtte og oplyser om, hvordan børn kan lære og underholdes ved hjælp af singleboard-computerprodukter.

På tværs af alle kontinenter fortsætter Electrocomponents' virksomheder med at udvikle initiativer og sikre tilgængeligheden af personlige værnemidler under hele pandemien. Her er blot nogle få eksempler:

 •  I Holland og Tyskland gjorde medarbejdernes store indsats i en helligdagsweekend det muligt at opfylde en ordre til en hollandsk virksomhed om at producere 500 respirationssystemer.
 • I Tyskland donerede RS Bad Hersfeld-distributionscenteret 800 ansigtsmasker til det tyske Røde Kors for at beskytte de frivillige.
 • I Nord- og Sydamerika handlede personalet hurtigt for at levere vigtige dele for at udstyre et hospitalsskib i den amerikanske flåde.
 • I Birmingham i Storbritannien reagerede RS's lokale afdeling straks på en hasteanmodning om at hjælpe et lokalt dialysecenter med at kalibrere termometre. Processen blev gennemført ekspres for at levere dem tilbage til kunden samme eftermiddag.
 • I Spanien donerede RS personlige værnemidler til sundhedspersonale og medarbejdere i forreste linje på IFEMA-hospitalet i Madrid.
 • I Singapore støttede RS en teknologivirksomhed og et sundhedsagentur i udviklingen af en automatiseret løsning til termisk screening, som kan bruges til at overvåge folks temperaturer i offentlige eller kommercielle områder.
 • I Kina indgik RS et samarbejde med flere transportorganisationer i Huizhou om at implementere varmekamerasystemer på havne- og jernbanestationer over hele byen, hvilket gjorde det muligt at udføre hurtige og effektive temperaturscreeninger af de daglige pendlere.
 • I Japan sikrede RS værdifuld fragtplads på fly for at imødekomme den omfattende efterspørgsel efter produkter i fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien.
 • I Australien støttede RS en leverandør af luftfartsløsninger, til at udvikle en kontaktfri teknologi til screening af lufthavnspassagerer. 

Lindsley Ruth, CEO Electrocomponents, sagde: "Jeg har aldrig været mere stolt af vores medarbejdere end nu, når jeg ser dem tage udfordringerne op i fællesskab i denne tid med international krise. Ud over at tage sig af hinanden og udvikle nye måder, hvorpå vi kan støtte vores kunder, hvoraf mange er i forreste linje i vigtige brancher, har de leveret en forbilledlig indsats for at deltage i den generelle kamp mod COVID-19. Der sker mange innovative initiativer i vores virksomheder over hele verden, og vi takker alle vores medarbejdere for deres fantastiske indsats i denne udfordrende tid."


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062