23948sdkhjf

Planlæg jeres julefrokost i god tid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Selvom der er lang tid til jul, så er der alligevel nogle ting man kan med fordel forberede i god tid.

Der er mange traditioner i juletiden, og der er mange ting som skal nåes. Det kan derfor være meget hjælpende, hvis nogle af tingene er klaret før tid. Der er samtidig også nogle ting, hvor man skal være hurtigt ude. Få tips og tricks her til, hvordan vi planlægger den i god tid.

Find den rette placering
Julefrokoster kan gøres mange steder. Dette kan både være ved resturanter/cafeer, eller så kan det være private lokaler. Ønsker man en julefrokost, hvor man ikke skal tænke over tingene, så skal man vælge en resturant. Her kan med fordel få inspiration hos Cafe Gammeltorv, som tilbyder julefrokoster.

Slip for stress
Mange vælger at julefrokosten skal holdes på en resturant. Det kan der være mange grunde til, blandt andet at man ikke skal sørge for noget selv. Der er sørget for maden, drikkevare, samt oprydning. Man kan derfor nemt læne sig tilbage uden af løfte en tommelfinger. Det er selvfølgelig også lidt dyrer, da man betaler for servicen også

Stå for det selv
Andre vælger også at stå for julefrokosten selv. Dette kan f.eks være firmaer, som selv har store lokaler. Her kan de nemt forvandles ind til en julefrokost. Oftest bestilles der mad udefra. Det er en nem og lidt billigere løsning. Dog skal man være parat på alle forberedelser, samt alt oprydningen bagefter.

Kom i forkøbet med underholdningen
Mange julefrokoster har også underholdning. Der er selvfølgelig de traditionelle julelege. Det er julelege som pakkespil og find mandlen . Det er lege som laves ved mange julefrokoster. Men der findes også andet underholdning man kan vælge at lave. Til nogen af dem kræver det også en del forberedelse.

Lav en julerevy
Revyer har igennem lang tid været en populær og sjovt indslag til diverse fester. Det bliver brugt til at gøre grin med forskellige personer eller situationer. På arbejdspladser kan der være mange sjove historier gennem året. Disse kan så nemt samles i slutningen af året, og laves ind til en revy. Det er en sjov og anderledes indslag til julefrokosten. Dog skal man være klar på den kræver noget forberedelse.

Få gang i festen gennem lege
Det kan være en god ide at finde på nogle lege til festen. Dette kan være med til at lette stemningen, og få festen ordentlig igang. Er man ikke på kontoret, så kan det være en ide at lave en julequiz. Det kan være spørgsmål om til jul til spørgsmål om dine kollegaer. Det kan være en sjov lille leg. Er man flere mennesker kan en julemusik banko være en god ide. Det kan sætte festen igang.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.485