23948sdkhjf

Guld eller sølv smykker: Hvilke er bedst?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Står du også i det store dilemma, hvor du bliver nødt til at vælge imellem sølvsmykker og guldsmykker?

Der er en evig kamp mellem disse to populære materialer til smykker, da rigtig mange er af den overbevisning, at man bliver nødt til at vælge.

På webshops på nettet kan du nemt teste din smag og se, om du er mest til smykker af sølv, guld eller måske endda begge. Ellers kan du se med her og en gang for alle finde ud af, om det er sølv smykker eller guld smykker, som er vejen frem.

Derfor skal du vælge guld smykker
Hvis du gerne vil vælge imellem sølv og guld, er det først og fremmest en god ide at kigge lidt nærmere på, hvilket af materialerne der passer bedst til din hår- og hudfarve. Selvom guld smykker selvfølgelig kan bruges af alle, passer dette gyldne materiale især rigtig godt til personer, som har lidt mere kulør, da det hele smelter sammen i flotte, gyldne farver.

Derudover er der også nogle, som anser guld smykker som værende mere formelle, da det er et dyrere materiale, så det er også noget, som er værd at have med i overvejelserne, hvis du gerne vil gå med guld smykker.

Derfor skal du vælge sølv smykker
Hvis du gerne vil gå den simple og sikre vej, er det helt sikkert sølvsmykker, du skal kigge nærmere på. Sølv smykker er meget populære, nok især fordi det er et mere neutralt materiale, som passer til de fleste hudtyper og hårfarver, så det er i hvert fald et dejligt sikkert valg, når man skal vælge smykker.

Men sølvsmykker kan på samme tid også være rigtig glamourøse og eksklusive, hvis man vælger nogle, som er noget lidt mere ud over det sædvanlige - måske nogle store, tykke hoops eller en chunky halskæde, som kan tiltrække lidt mere opmærksomhed end et kedeligt og tyndt sølvarmbånd. Sølv kan nemlig også noget - det gælder bare om at style det på den rigtige måde.

Følg moden og bland de to materialer sammen
Hvis du er lidt modig, behøver du faktisk ikke engang at vælge imellem de to materialer, for du kan bare blande dem sammen. Det er blevet ret moderne at blande sølv og guld smykker sammen, så hvis du er vovet nok og tør at følge denne lidt anderledes trend, er det i hvert fald en nem løsning på dit problem, hvor du heller aldrig behøver at tænke for meget, når du køber smykker. For det er egentlig lige meget, om du køber smykkerne i sølv eller guld, når du alligevel har tænkt dig at blande dem sammen i dine moderne og vovede outfits.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093