23948sdkhjf

Sundolitt lader dig sende dine fødevarer ud med ro i maven

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sundolitt A/S

Friske råvarer er afgørende, uanset om man vil levere råvarer direkte til danskernes egne køkkener eller komplette måltider, som blot skal opvarmes. Derfor vil virksomheden MåltidsBoxen kun bruge én bestemt type kasse til sine forsendelser.

Selv på årets varmeste dag kunne Morten A. Sørensen være tryg ved hver eneste af sine leverancer. Han er direktør i MåltidsBoxen, der leverer måltider til travle, danske familier fra et storkøkken i Grindsted.

“Vi startede med papkasser, fordi de var nemme at få fat i. Men de var kun i én størrelse, og det tog os for lang tid at samle dem med termo- og plastikposer,” fortæller han.

Mange kunder klagede også over, at deres mad havde fået tryk eller var gået helt i stykker, fordi papkasserne ikke beskyttede maden godt nok. Helt forfærdeligt var det på varme dage, hvor maden ikke kunne holde sig på forsvarlige temperaturer.

Da MåltidsBoxen skiftede til kasser fra Sundolitt i 2019, blev det alt sammen løst, og Morten A. Sørensen kunne lade skuldrene falde ned. Sundolitt fremstiller kasserne i flere størrelser, så der er så lidt spildplads som muligt. Hver kasse består af 100 % EPS – rent og kraftigt isoleringsmateriale, som beskytter effektivt mod tryk og varme.

“Vi sendte mange kasser ud på årets varmeste dage i august, og vi fik ikke en eneste kundeklage. Så den test har kasserne bestået. Det er fantastisk at være fri for de bekymringer. Det giver mig ro i maven, at jeg ved, at alt er som det skal være ude hos kunderne,” siger Morten A. Sørensen.

 

Læs mere om Sundolitts emballageløsninger til fødevarer her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Danmark
Sundolitt A/S

Send til en kollega

0.062