23948sdkhjf

Mérieux NutriSciences overtager QMS Consult

| Medlemsnyhed | Indrykket af QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Mérieux NutriSciences, der er en global aktør inden for fødevaresikkerhed og kvalitet har pr. 1. september 2020 købt QMS Consult. og styrker derved sin tilstedeværelse i Europa.

Mérieux NutriSciences, der er en global aktør inden for fødevaresikkerhed og kvalitet med hovedkontor i Chicago USA, har pr. 1. september 2020 købt QMS Consult.

Med købet af QMS Consult træder Mérieux NutriSciences ind på det lovende danske marked for fødevaresikkerhed og udvider sin tilstedeværelse i Nordeuropa. Denne operation er helt på linje med Mérieux NutriSciences' strategi om at udvide sin geografiske tilstedeværelse og betjene sine kunder i hele fødevareværdikæden.

Opkøbet af QMS-Consult giver Mérieux NutriSciences en solid adgang til det blomstrende danske marked for fødevaresikkerhed og er glimrende grundlag for vækst i regionen, siger Philippe Sans, president & CEO for Mérieux NutriSciences. "Vi er glade for at kunne byde QMS Consult-teamet velkommen. Et team, der har et godt omdømme, der er baseret på høj kvalitet."

"Vi er stolte over at at blive en del af Merieux NutriSciences, som er en stærk international virksomhed med stærke kompetencer indenfor fødevaresikkerhed. Med Merieux's mere end 7.000 dygtige medarbejdere og en bred vifte af produkter får vi i fremtiden endnu bedre muligheder for at opfylde vores kunders behov, siger administrerende direktør for QMS-Consult Henning Nyekjær."

QMS-Consult beholder sit navn og sin nuværende organisation, hvor Henning Nyekjær fortsat vil være direktør.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Agro Food Park 13
8200 Aarhus
Danmark
QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Send til en kollega

0.078