23948sdkhjf

Ny pumpeteknologi reducerer støjniveau med op til 25%

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Få et mere skånsomt arbejdsmiljø, og giv plads til at du rent faktisk kan høre, hvad der bliver sagt omkring dig med SOUND SHIELD

En ny teknologi, der er navngivet GAST SOUND SHIELD, virker til at reducere støj markant på pumper. En almindelig samtale mellem dig og dine kollega ligger typisk omkring 60 dB, og med den nye teknologi kan du forvente et støjniveau på din pumpe på omkring 52 dB (+-). Det er en reduktion på ~25% dB.

Samme performance og levetid
Normalvis er en reduktion i støj ens med lavere performance eller øgede energiomkostninger. SOUND SHIELD bibeholder 95% af pumpens originale flow uden at det maksimale tryk, vakuum eller temperatur er påvirket. Samtidig er pumpens levetid den samme.

Nem at installere
SOUND SHIELD er nem at installere. Du modtager alt hvad du skal bruge i kittet. Der er fire trin til en installation - det kan end ikke IKEA bryste sig med.

Slip for bøvlede isolationsløsninger fra andre producenter
En kæmpe fordel er at du med SOUND SHIELD ikke skal til at tilpasse en generisk løsning, da produktet er særligt udviklet med din GAST pumpe for øje. Du slipper for at rode med kabinetter, isolationselementer m.m.

Ring til os i dag på 4320 2600 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en mere støjsvag og skånsomt arbejdsmiljø . Du kan også besøge os på www.granzow.dk.

Vi har 85 års erfaring med at rådgive vores kunder, så du kan næsten være sikker på at hvad end for udfordring du står overfor, så har vi set det før - og vi står naturligvis klar med løsningen til dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078