23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan reducerer du nemt dine kuldioxidudledninger

Ved produktion af flydende nitrogen, oxygen, argon og kuldioxid i Air Liquides Green Origin-program anvendes vedvarende energi fra vind- og vandkraft.

Air Liquides såkaldte Green Origin-gasser er klimaneutrale. Ved produktion af gassen anvendes udelukkende vedvarende energi fra vind- og vandkraft i Norden. Den kuldioxidudledning, der forekommer i forbindelse med transporten af gasserne, er 100 % klimakompenseret via godkendte Gold Standard Foundation-projekter.

Green Origin-programmet støttes af internationale ISO-standarder, og konsulentvirksomheden DGE foretager en årlig revision af programmet. Air Liquide sender derefter en valideringserklæring til de kunder, der anvender Green Origin i deres virksomhed.

"Vores kunder ser Green Origin-programmet som en god og nem måde at reducere deres kuldioxidudledning", siger Lena Åberg, HSEQ Manager hos Air Liquide (Health, Safety, Environment & Quality). "Green Origin-gasserne er velegnede til virksomheder, der ønsker at bidrage til en bæredygtig udvikling".

Læs mere i blog-indlægget her.

Air Liquide Danmark A/S
Høje Taastrup Vej 42
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15036117
P nummer: 1003060513

Send til en kollega

0.049