23948sdkhjf

Nu introducerer vi Danmarks nye lynhurtige truckvask

| Medlemsnyhed | Indrykket af OK a.m.b.a.

Med vores nye vaskehal kan du nu vaske dine lastbiler på små 8 minutter i Odense. Døgnet rundt, hele året. Helt simpelt betyder det ekstra tid, som du og dine chauffører kan bruge på vejene. 

Lad os gøre det nemt — spar tid og timeløn

Truckvasken er fuldt automatisk, så du ved, hvad du får. Du bliver siddende bag rattet, mens du vasker — uanset om det er forvognen, trækkeren eller hængeren, der trænger. Det er nemlig dig, der kører lastbilen gennem vaskehallen.

Helt simpelt betyder det ekstra tid, som du og dine chauffører kan bruge på vejene. Og så sparer du ekstra tid, hvis du også tanker diesel og AdBlue på Logistikvej 21 A i Odense SV. I en travl hverdag er det mere end OK.  

Udover truckvasken får du adgang til vores manuelle vaskehal. Her er der plads til at give din trailer en ekstra særlig hånd – både indvendigt og udvendigt. På hver side af vaskehallen er der flere højtryksrensere, du kan bruge. Ligesom du har adgang til både sæbe, koldt og varmt vand.

Vil du høre mere om vores nye truckvask?

Læs mere om truckvasken på vores hjemmeside, eller ta’ fat i os på 89 32 25 40. Lad os få en snak om, hvordan du får en god løsning, som passer til dine behov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Danmark
OK a.m.b.a.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063