23948sdkhjf

Ny Business Development Manager hos Brüel Systems A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brüel Systems A/S

Erik har stor indsigt og erfaring fra maskin- og fødevareindustrien og med salg af tekniske løsninger indenfor procesanlæg, intern logistik og automatisering.

Brüel Systems A/S
Business Development Manager

Erik Jensen, 50 år, har tiltrådt stillingen som Business Development Manager hos Brüel Systems A/S, der er en førende virksomhed indenfor vaske- og håndteringssystemer til genanvendelig emballage og produktionsudstyr.

Erik har en uddannelsesmæssig baggrund som klejnsmed og rejsemontør, og har senere hen arbejdet med teknisk salg og eksportsalg. Erik har stor indsigt og erfaring fra maskin- og fødevareindustrien og med salg af tekniske løsninger indenfor procesanlæg, intern logistik og automatisering. Han vil have ansvaret for udvidelse samt styrkelse af salget til kunder i udvalgte markeder; herunder Danmark, Storbritannien og Irland.

Erik har gennem sit mangeårige virke opbygget et solidt netværk indenfor bl.a. fødevareindustrien, og som Erik selv siger – ”så lægger jeg stor vægt på en tæt kunderelation samt en hands-on tilgang til mine kunders projekter, der skal være med til at give dem tryghed og værdi! Jeg glæder mig derfor meget til samarbejdet med Brüel Systems!”

Se mere om Brüel Systems A/S  eller kontakt Erik Jensen på + 45 27 25 00 45

 

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brüel Systems A/S

W. Brüels Vej 11
9800 Hjørring
Danmark
Brüel Systems A/S

Send til en kollega

0.125