23948sdkhjf

EFSEN UV & EB Technology udvider med to stærke profiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

EFSEN UV & EB Technology oplever i disse coronatider en større i vækst i såvel Danmark som internationalt, og glæder os over at styrke teamet med disse to stærke profiler.

EFSEN UV & EB Technology har per 1. September 2020 ansat Lars Holm i en nyoprettet stilling som Product Manager UVC. UVC porteføljen er i rivende vækst hos EFSEN UV, både på produkt området med UV BARx1, UV TOWERx8 og det nytænkende designermøbel UV BENCH, men også inden for rådgivning om UVC, hvor flere og flere henvender sig for at involvere UVC i deres produkt eller produktion/løsning.

Lars kommer fra mediebranchen, hvor han tidligere har haft specielt fokus på virksomheders CSR og bæredygtighed i hele værdikæden. UVC teknologi passer på mange måder ind i den grønne tankegang og EFSEN fokus på langsigtede og bæredygtige løsninger lægger sig tæt op af det spor Lars har hjulpet andre virksomheder med. Med en stærk baggrund som Cand. Merc. fra CBS og 7 års erfaring fra London bringer Lars gode kræfter til den allerede igangværende ekspansion og internationalisering af EFSEN UV.

EFSEN UV har ligeledes per 7. September 2020 ansat Rebecca Hejgaard Jebjerg i stillingen som Marketing Manager & PA.

Rebecca kommer fra en lignende stilling som marketing ansvarlig i en teknisk grosistvirksomhed. Skarp i de mange marketing discipliner, kommer Rebecca til at løfte EFSEN UV’s tilstedeværelse yderligere både i Danmark og Internationalt. Der ligger en stor opgave foran med at være synlige både inden for B2B men nu også prosumer segmentet, og derfor er vi glade for at have fået Rebecca med på holdet.

 

Hold dig opdateret

Besøg vores hjemmeside her

Nyheder om UV & EB teknologi direkte i din mail-indbakke - Tilmeld vores nyhedsbrev her

Vi skriver løbende nyheder om produkter, messer og aktiviteter - Følg os på LinkedIn her

 

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

Lars Holm_
Product Manager UVC_EFSEN UV & EB TECHNOLOGYRebecca Hejgaard Jebjerg_Marketing Manager & PA_EFSEN UV & EB TECHNOLOGY

Send til en kollega

0.078