23948sdkhjf

Hvilken ladestander skal jeg vælge?

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Elbil-ejere har mange muligheder, når det kommer til opladningsprocessen. Så hvilken løsning skal du selv vælge? Dette har vi undersøgt nærmere i denne artikel.

Hvilken ladestander skal jeg vælge

Som elbil-ejer har du mange muligheder med hensyn til valget af din ladestander. Hvilken lademetode er så bedst for dig?

Læs hele artiklen på VS-Automatics hjemmeside ved at følge linket her.

Sådan er dine muligheder

Med elbil har du forskellige muligheder for at oplade dit køretøj. De mest gængse løsninger er ladning ved hjælp af offentligt placerede standere, som oftest er ejet af private operatører. Det kunne for eksempel være Tesla, Clever eller E.ON. Disse kan benyttes ved abonnementsløsninger eller engangsbetalinger. Standerne er typisk placeret på tankstationer eller parkeringspladser. For at finde frem til de offentlige ladestandere er den nemmeste løsning, at hente operatørernes mobil app, hvor det vil være muligt at kortlægge ladestandernes placeringer. De fleste kan også, ligesom tankstationer, findes på Google Maps.

Hvis du ønsker en høj grad af frihed med din nye el- eller hybridbil, vil det altid kunne svare sig med din egen ladestander i hjemmet. Det giver dig frihed gennem den uafhængighed du får. Du får tilmed pålidelighed ved altid at være ladet op når du forlader din indkørsel. Dermed skal du ikke i samme grad bekymre dig om at skulle finde en stander og lade din bil, inden du kører hjem fra arbejde. I mange tilfælde vil det ikke kunne undgås at benytte sig af flere løsninger, men der hersker ingen tvivl om, at en hjemmestander giver mere frihed i hverdagen. Du kan se mere om priser på ladestandere til elbil med montering på VS-Automatics webshop.

Hvor finder jeg den rette rådgivning?

VS-Automatics elektrikere står altid til rådighed med sparring i forbindelse med elbiler og ladestandere hertil.

Kontakt en autoriseret elektriker på nedenstående telefonnummer. Hvis du har spørgsmål til artiklen, bedes du henvende dig i kommentarfeltet nedenfor.

+75 64 18 99


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.078