23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En perforeret facade til et prisvindende parkeringshus

Denne innovative bygning i tilknytning til det ikoniske Wembley Stadium modtog dobbelt anerkendelse ved British Parking Awards 2020 og vandt to priser inden for kategorien Specialprojekter.

Wembley Pink P-hus er del af et større regenereringsprojekt, som også kommer til at omfatte beboelse, butikker, arenaer osv.  Parkeringshuset er bygget for at imødekomme nationalarenaens behov og har plads til 290 busser og 730 biler. Det huser også 18 udendørs transmissionsenheder til store internationale begivenheder. 

RMIG har leveret hele 4.665 m2 perforeret metal til facaden, som omgiver parkeringshuset. Ved hjælp af RMIG ImagePerf gengiver facaden billeder af træer og silhuetter af jublende fans, hvad enten det er ved en rockkoncert eller en fodboldkamp. 

Denne innovative bygning modtog dobbelt anerkendelse ved British Parking Awards 2020 og vandt to priser inden for kategorien Specialprojekter. 

Fakta:

  • Materiale: Galvaniseret stål
  • Mønster: RMIG ImagePerf og perforering med runde huller
  • Tykkelse: 3.00 mm
  • Efterbearbejdning: Bukning
  • Overfladebehandling: Pulverlakering RAL 9016 HWF

 

Innovative løsninger og et pålideligt partnerskab

Arkitekter kan med RMIG City Emotion konceptet realisere deres visioner og koncepter inden for bydesign og omdanne dem til reelle løsninger til bygninger og interiører ved at benytte perforeret metal samt strækmetal til forskellige applikationer. RMIG tilbyder et professionelt og pålideligt partnerskab med ekspertrådgivning gennem alle faser i byggeprojektet. 

 

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119
P nummer: 1002183473

Send til en kollega

0.047