23948sdkhjf

Sprøde, danske VESTERHAVS rødspætter fra Royal Greenland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Royal Greenland Seafood A/S

Royal Greenland er klar med en sprød, dansk nyhed kaldet VESTERHAVS rødspætter. VESTERHAVS rødspætter er rødspættefileter af højeste kvalitet med en klassisk, grov panering, der ser ud som hjemmelavet.

Danske VESTERHAVS rødspætter er navnet på Royal Greenlands nyeste skud på stammen af paneret fisk. Som navnet afslører, er det netop i Vesterhavet, fiskene bliver fanget, hvorefter de landes i de velkendte, danske fiskeribyer Hvidesande, Thorsminde, Thyborøn, Hirtshals og Hanstholm.

VESTERHAVS rødspætterne er særligt udviklet til det professionelle køkken, hvor høj kvalitet og håndværk er i fokus. Rødspætterne er fanget i sæson, hvor kvaliteten er bedst, og hvor fisken har en frisk, fyldig og rund smag. Derefter er den paneret med en klassisk panering af æg og grov hvederasp. Den grove rasp gør, at rødspættefileterne ser ud som hjemmelavede og at de bliver ekstra sprøde – en sprødhed, der holder og gør dem ekstra velegnede til ud af huset-serveringer som fx stjerneskud, smørrebrød og lignende.

Rødspætterne er MSC-certificerede, da de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri. De er, som altid fra Royal Greenland, ikke fanget med bomtrawl, som er en fangstmetode, der er anset for at være skadelig for havbunden.

Danske VESTERHAVS rødspætter fås i to forskellige størrelser: 70-100 g og 100-130 g og kommer i kartoner a 4,5 kg. Begge består af hele 70 % fisk og kun 30 % panering. De tilberedes nemt og hurtigt direkte fra frost i enten friture eller på en forvarmet pande.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Royal Greenland Seafood A/S

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Royal Greenland Seafood A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094