23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuldautomatiske påfyldningslinjer til væsker

Doseringsteknologi fra ViscoTec: Kompakt design, korte cyklustider

Kravene til fuldautomatiske påfyldningslinjer er forskellige, men følgende gælder i alle tilfælde: Kun et økonomisk system er fordelagtigt. Høje cyklushastigheder og den krævede outputhastighed med konstant præcise doseringsresultater skal overholdes. Dette er en udfordring, især når der doseres væsker med lav til høj viskositet, der kan skabe kritiske trin i processen. For at opnå en ideel implementering er præcise doseringssystemer nødvendige - også i form af applikationsspecifikke påfyldningslinjer som på billedet.

Overblik over dine fordele:

  • Kompakt design, firkantet dispenser
  • Korte cyklustider på 0,5 sekunder (afhængigt af materialet)
  • Nem integration i påfyldningslinjer
  • Påfyldning af vandige til højviskøse materialer
  • Velegnet til doseringsvolumener på 0,1 til 20 ml

Påfyldningslinjer med flere baner

Flere baner kan integreres i påfyldningslinjerne så let som muligt. Holderne til dispenserne har ofte snævre tolerancer, så et kompakt design af doseringsventilerne er nødvendigt. Som svar på markedets krav har ViscoTec udviklet en firkantet dispenser, Hygienic Dispenser VHD-Q. Takket være deres firkantede form kan dispenserne, der dispenserer uanset viskositet, sammenføjes ved siden af ​​hinanden - med et minimalt behov for plads - og i et modulært design. Væsken tilføres via grenrør, der er direkte forbundet med dispenseren - uden slanger eller rør. På denne måde kan et hvilket som helst antal doseringspunkter opnås i en "blok".

Valgfri forbindelse med slange eller rør

Dispenserne kan også placeres ved siden af ​​holderen og forbindes med en doseringsnål direkte over beholderen via en slangeledning eller et rør. På denne måde er endnu mindre tolerancer mulige. Doseringsnålen er tilpasset formatet med hensyn til længde og diameter. En defineret strengbrydning opnås ved en justerbar sugning i slutningen af ​​doseringsprocessen, og dryp forhindres dermed. Påfyldningsventiler kan også bruges til yderligere at optimere doseringstiden. Hvis det er nødvendigt, kan doseringskomponenterne temperaturstyres via valgfri varmesystemer såsom varmebøsninger eller patroner. Dette kan være særligt fordelagtigt for produkter med strengvæsker. Doseringsresultatet forbedres, og doseringstiden holdes på et minimum.

Korte cyklustider på 0,5 sekunder

På grund af materialerne i påfyldningspumperne og de kraftige servomotorer kan der opnås korte cyklustider på 0,5 sekunder for vandige til medium viskositetsprodukter. Med en doseringsnøjagtighed på +/- 99%. Produkt- eller farveændringer kan let implementeres med valgfri tilslutning til cirkulationsrør eller CIP-systemer. Cirkulation kan være nødvendigt for at forhindre sedimentering i væsker, der er fyldt med faste stoffer, såsom suspensioner. De robuste doseringssystemer kan også bruges i 24/7 produktionsfaciliteter. Der udmærker de sig for eksempel med deres høje stabilitet og lave vedligeholdelse.

Den kompakte dispenser til påfyldningslinjer med flere baner kan bruges til en lang række applikationer. På grund af dets hygiejniske design kan den bruges til husholdningsprodukter, såsom opvasketabs eller rengøringsmiddel, samt til fødevarer inklusive kosttilskud eller fx frugtpuré. Det kan også bruges til meget viskøse medicinske produkter, såsom blodseparerende geler, og er optimalt egnet til doseringsvolumener på 0,1 til 20 ml.

De økonomiske fordele ved fuldautomatiske systemer afhænger ikke kun af cyklushastighed og præcision, men også af den mangfoldige variation. Dette skyldes, at det muliggør en fleksibel og hurtig reaktion, selv med mindre batchstørrelser og et øget antal batchændringer. Takket være den minimale rengøring og det gennemprøvede ViscoTec-endeløse stempelprincip er ViscoTec-kunder i stand til at behandle en lang række produkter med kun ét doseringssystem: Fra væsker til pastaagtige stoffer - slibende, klæbrige eller faste stoffer. Unødvendige produktionsafbrydelser på grund af opsætningstider til udskiftning af hele doseringssystemer hører fortiden til.

Vil du vide mere om mulighederne med ViscoTecs hygiejniske dispenser? Så kontakt os på info@scanmaster.dk eller ring til os på 4582 8090

SCANMASTER

Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Mia Stenholm Nogel
Salg & Marketing
mia.nogel@viscotec-nordic.com

Send til en kollega

0.047